Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné krevety

Kořeněné krevety
30. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kořeněné krevety: Mraženou zeleninu uvařte dokřupava. Nechte zchladnout. Z ananasu odstraňte slupku a nakrájejte ho na tenké plátky. Polovinu bylinek nasekejte najemno a promíchejte s krevetami ve velké míse. V malé mi ... …více»

Dobrá zapečená treska

Dobrá zapečená treska
30. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dobrá zapečená treska: Na dno pekáče, nebo velké zapékací mísy upravíme rozebraná kolečka cibule. Rybu nakrájíme po šířce na proužky a rozložíme na cibuli v jedné vrstvě. V jiné misce smícháme jogurt, citronovou šťávu, cuk ... …více»

Chutné filé z ryby pečené na bramborách

Chutné filé z ryby pečené na bramborách
30. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Chutné filé z ryby pečené na bramborách: Předehřát troubu na 200°C. Uvařit brambory ve vývaru, nebo vodě po 7-10min. do měkka. Slít brambory a uschovat tekutinu. Ochutit rybu. Rozdělit brambory na 1/2. Rozložit 1/2 tak, zby se přelínaly ... …více»

Losos se zázvorovou omáčkou a teplým bramborovým salátem

Losos se zázvorovou omáčkou a teplým bramborovým salátem
29. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos se zázvorovou omáčkou a teplým bramborovým salátem: Lososa osolíme, opepříme a dáme péct do velmi vyhřáté trouby asi na 10 minut. Mezitím uvaříme omáčku. Na pánvi zkaramelizujeme cukr dozlatova, přidáme ocet, marmeládu, bujón, poté nastrouhaný nebo pr ... …více»

Rybí filé s bílými fazolemi

Rybí filé s bílými fazolemi
29. 06. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rybí filé s bílými fazolemi: Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno. Mezitím dáme do osolené . ... …více»
 

Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině

Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině
29. 06. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině : Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené. Očištěnou zeleninu nak . ... …více»

Filety na šlehačce

Filety na šlehačce
28. 06. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Filety na šlehačce: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky a česnek utřeme se solí. V míse si nachystáme marinádu z majoránky, oregana, utřeného česneku, oleje a sojovky. Směsí potřeme filety a necháme marinovat asi 2 h ... …více»

Pstruh obalený anglickou slaninou

Pstruh obalený anglickou slaninou
28. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh obalený anglickou slaninou: Pstruha očistíme a pokapeme citrónovou šťávou. Potřeme kořením na ryby. Dovnitř dáme na kostičky nakrájený sýr, případně česnek a pstruha obalíme plátky anglické slaniny, aby nám nevytekl sýr. Dáme ho ... …více»

Maďarská candátová pochoutka

Maďarská candátová pochoutka
28. 06. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Maďarská candátová pochoutka : Vykostěné a kůže zbavené maso candáta umeleme a prolisujeme sítem. Vzniklou směs podusíme na másle, přidáme sardelovou pastu, sekané kapary, muškátový květ, pepř, sůl a citrónovou šťávu a dobře prom ... …více»

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
28. 06. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou: Očištěné porce candáta dáme do vařící vody, přidáme pokrájenou petrželku a zakapeme oleje. Rybí maso uvaříme doměkka. Mezitím v kastrůlku na mírném ohni šleháme až do zhoustnutí 4 žloutky s máslem a . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty