Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh po italsku

fotka Pstruh po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh po italsku:

4 středně velcí pstruzi  | Máslová omáčka:  | 50 g másla  | 200 ml mléka  | 1 plná lžička kukuřičné mouky nebo bramborové moučky  | 2 žloutky  | 1 větší utřený stroužek česneku  | dle chuti: sůl  | 1 lžička usekané petrželky  | trochu: kmínu  | 200 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Pstruh po italsku:

4 pstruhy bez hlavy rozdělíme na polovinu, vyndáme páteř, osolíme a osmažíme po obou stranách na oleji do růžova. Dříve však připravíme máslovou omáčku. Důkladně prošleháme všechny uvedené ingredience a za stálého míchání povaříme pozvolna na nepřímém plameni 10 minut. Rybí půlky dáme na ohřátý talíř, nepatrně polijeme omáčkou a ozdobíme kousky citrónu. Podáváme s malými vařenými brambory. Omáčku přiléváme podle chuti.



Fotky receptu Pstruh po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty