Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špízy ze štiky

Špízy ze štiky
9. 04. 2010 Ryby ++++______
Štiku a slaninu nakrájíme na menší kousky. Střídavě napichujeme na kovové jehlice. Osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Na pekáči rozpálíme sádlo, vložíme špízy, které posypeme kmínem a na kolečka n ... …více»

Pikantní závitky z tresky

Pikantní závitky z tresky
8. 04. 2010 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pikantní závitky z tresky: Ryby rozpůlíme a vykostíme. Hořčici smícháme s petrželkou, sardelovou pastou, solí, pepřem a chilli kořením. Směs zředíme olejem a citronovou šťávou a umích ... …více»

Puding z mořských ryb

Puding z mořských ryb
7. 04. 2010 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Puding z mořských ryb: Ryby vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Jeden kilogram ryb osolíme a odložíme si je stranou. Zbývajících 250 g rybího masa smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, strouhaný ... …více»

Kedlubny plněné lososem

Kedlubny plněné lososem
2. 04. 2010 Ryby ++++++____
Příprava receptu Kedlubny plněné lososem: Kedlubny oloupeme, rozřízneme napůl a vydlabeme. Půlky podusime ve slané vodě asi 10 minut. Vydlabané vnitřky kedluben podusíme ve slané vodě, okořeníme a vmícháme smetanu. Vaříme asi 20 minut. Nakráj ... …více»

Výhonky s lososovým krémem

Výhonky s lososovým krémem
1. 04. 2010 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Výhonky s lososovým krémem: Oba druhy chřestu nejprve oloupeme a omyjeme. Do kastrolu dáme vařit dostatečné množství vody se solí a cukrem. Přidáme nejprve bílý a po dvou minutách zelený chřest. (bílý vaříme deset minut a zelený ... …více»
 

Rychlá zapečená ryba

Rychlá zapečená ryba
30. 03. 2010 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Rychlá zapečená ryba: Do zapékací mísy dát olej, na slabé plátky nakr. brambory, smíchanou směs zeleniny, plátky ryby, prosypat kořením, posypat strouh. sýrem a zalít smetanou. Dát péct do předehřáté trouby asi na 40 minut ... …více»

Křupavý rybí špíz

Křupavý rybí špíz
25. 03. 2010 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Křupavý rybí špíz: V misce rozmícháme obě čerstvá vejce a zakysanou smetanu. Opatrně vmícháme hladkou mouku. Pokud se nám těstíčko zdá husté přidáme trochu mléka. Dochutíme muškátovým oříškem, solí a pepřem. Rybí file ... …více»

Filety v pivním těstíčku

Filety v pivním těstíčku
24. 03. 2010 Ryby ++++++____
Příprava receptu Filety v pivním těstíčku: 1. Z mouky, piva a vejce vypracujte těstíčko. Filety omyjte, osušte, pokapejte citronovou šťávou a obalujte v těstíčku. Zprudka je opečte po obou stranách v rozpáleném oleji. 2. Majonézu smíchejte se ... …více»

Tuňákový pekáček

Tuňákový pekáček
22. 03. 2010 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Tuňákový pekáček: Makarony přepůlíme a uvaříme na skus podle návodu. Z mléka, kondenz. mléka a instantní polévky uvaříme "polévku", vmícháme tuňáka a makarony a směs přendáme do připraveného pekáčku. Posyp ... …více»

Filé na rajských jablíčkách a olivách

Filé na rajských jablíčkách a olivách
17. 03. 2010 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Filé na rajských jablíčkách a olivách: Omyté filé potřeme olejem, osolíme a okořeníme vegetou. Zapékací mysku vytřeme olejem a na dno poklademe filé, které zakryjeme pokrájenými rajčaty a olivami. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut, n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !