![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Štiku a slaninu nakrájíme na menší kousky. Střídavě napichujeme na kovové jehlice. Osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Na pekáči rozpálíme sádlo, vložíme špízy, které posypeme kmínem a na kolečka n ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní závitky z tresky: Ryby rozpůlíme a vykostíme. Hořčici smícháme s petrželkou, sardelovou pastou, solí, pepřem a chilli kořením. Směs zředíme olejem a citronovou šťávou a umích ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Puding z mořských ryb: Ryby vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Jeden kilogram ryb osolíme a odložíme si je stranou. Zbývajících 250 g rybího masa smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, strouhaný ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubny plněné lososem: Kedlubny oloupeme, rozřízneme napůl a vydlabeme. Půlky podusime ve slané vodě asi 10 minut. Vydlabané vnitřky kedluben podusíme ve slané vodě, okořeníme a vmícháme smetanu. Vaříme asi 20 minut. Nakráj ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Výhonky s lososovým krémem: Oba druhy chřestu nejprve oloupeme a omyjeme. Do kastrolu dáme vařit dostatečné množství vody se solí a cukrem. Přidáme nejprve bílý a po dvou minutách zelený chřest. (bílý vaříme deset minut a zelený ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá zapečená ryba: Do zapékací mísy dát olej, na slabé plátky nakr. brambory, smíchanou směs zeleniny, plátky ryby, prosypat kořením, posypat strouh. sýrem a zalít smetanou. Dát péct do předehřáté trouby asi na 40 minut ... …více»
|
![]() |
25. 03. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavý rybí špíz: V misce rozmícháme obě čerstvá vejce a zakysanou smetanu. Opatrně vmícháme hladkou mouku. Pokud se nám těstíčko zdá husté přidáme trochu mléka. Dochutíme muškátovým oříškem, solí a pepřem.
Rybí file ... …více»
|
![]() |
24. 03. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety v pivním těstíčku: 1. Z mouky, piva a vejce vypracujte těstíčko. Filety omyjte, osušte, pokapejte citronovou šťávou a obalujte v těstíčku. Zprudka je opečte po obou stranách v rozpáleném oleji.
2. Majonézu smíchejte se ... …více»
|
![]() |
22. 03. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňákový pekáček: Makarony přepůlíme a uvaříme na skus podle návodu.
Z mléka, kondenz. mléka a instantní polévky uvaříme "polévku", vmícháme tuňáka a makarony a směs přendáme do připraveného pekáčku. Posyp ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2010 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na rajských jablíčkách a olivách: Omyté filé potřeme olejem, osolíme a okořeníme vegetou. Zapékací mysku vytřeme olejem a na dno poklademe filé, které zakryjeme pokrájenými rajčaty a olivami. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut, n ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |