Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
2. 02. 2010 Ryby
Příprava receptu Zapečený losos s rajčaty a sýrem: Filety osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do máslem vymazané zapékací formy. Rajčata nakrájíme na velmi tenká kolečka a rozdělíme je na filety. Vše posypeme n ... …více»
|
2. 02. 2010 Ryby
Příprava receptu Hejk v alobalu: Nakrájenou slaninu na kostičky vyškvaříme, přidame houby, sůl, pepř, kmín, nakrájenou šunku, podlijeme bílým vínem a dusíme. Rybu rozpůlíme a potřeme podusenou směsí, přiklopíme druhou půlkou ryby a d ... …více»
|
30. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Sladkokyselé sardinky: Sardinky vykucháme, odřízneme jim hlavu, vyjmeme páteř a rozložíme je naplocho. Obalíme v mouce, osolíme a opepříme. Ve velké litinové pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje, při střední teplotě v něm s ... …více»
|
30. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Hřebenatky s chilli papričkami: Hřebenatky nakrájíme na tenké plátky, z chilli papriček odstraníme semínka a stopky a papričky nadrobno nakrájíme. Vše dáme do misky, přidáme med, 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky soli, petržel, dobře promíc ... …více»
|
30. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Ústřice na listovém špenátu: Česnek i šalotky nakrájíme nadrobno. Špenátové listy pečlivě propereme, vodu otřepeme. V hrnci rozpustíme na mírném ohni máslo, přidáme česnek i šalotky a osmahneme dosklovata. Neopékáme příliš dlouho ... …více»
|
30. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Pečené filety z makrely s třešněmi: Filety vložíme do hlubší nádoby, zakapeme olejem, posypeme rozdrceným koriadrem, pepřem a sekanými lístky koriandru. Zakryjeme fólií a v chladu necháme 30 minut odležet. Očištěné třešně vypeckujeme a ... …více»
|
26. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Pangas na zelenině: Mraženou rybu posypeme kořením na ryby a dáme do zapékací mísy. Zeleninu pak přendáme k rybě, přidáme máslo, podlejeme skleničkou vody, dáme zapéct do trouby na cca 25 min cca na 180°C.
Podáváme ... …více»
|
26. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Tuňákové kostičky na zelenině: Syrového, očištěného tuňáka nakrájíme na kostičky.
Na pánvi rozpustíme máslo a tuňáka na něm prudce osmahneme dozlatova. Přidáme mírně rozmrazenou zeleninu, osolíme a okořeníme a podlijeme bílým ... …více»
|
25. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Amur v pivním těstíčku: Porce amura pokapeme citronovou šťávou a trošku osolíme. Z mouky, žloutků, piva a strouhaného sýra připravíme těstíčko, osolíme a vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Obalujeme v těstíčku porce amura a sma ... …více»
|
23. 01. 2010 Ryby
Příprava receptu Pangasius s paprikovou krustou: Hladkou mouku smícháme s pepřem, solí, mletou paprikou a kmínem a filety v této směsi obalíme. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme ryby, každou posypeme strouhankou a navrch poklademe tenké plátky ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |