Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený losos s rajčaty a sýrem

Zapečený losos s rajčaty a sýrem
2. 02. 2010 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Zapečený losos s rajčaty a sýrem: Filety osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do máslem vymazané zapékací formy. Rajčata nakrájíme na velmi tenká kolečka a rozdělíme je na filety. Vše posypeme n ... …více»

Hejk v alobalu

Hejk v alobalu
2. 02. 2010 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Hejk v alobalu: Nakrájenou slaninu na kostičky vyškvaříme, přidame houby, sůl, pepř, kmín, nakrájenou šunku, podlijeme bílým vínem a dusíme. Rybu rozpůlíme a potřeme podusenou směsí, přiklopíme druhou půlkou ryby a d ... …více»

Sladkokyselé sardinky

Sladkokyselé sardinky
30. 01. 2010 Ryby +++++++___
Příprava receptu Sladkokyselé sardinky: Sardinky vykucháme, odřízneme jim hlavu, vyjmeme páteř a rozložíme je naplocho. Obalíme v mouce, osolíme a opepříme. Ve velké litinové pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje, při střední teplotě v něm s ... …více»

Hřebenatky s chilli papričkami

Hřebenatky s chilli papričkami
30. 01. 2010 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Hřebenatky s chilli papričkami: Hřebenatky nakrájíme na tenké plátky, z chilli papriček odstraníme semínka a stopky a papričky nadrobno nakrájíme. Vše dáme do misky, přidáme med, 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky soli, petržel, dobře promíc ... …více»

Ústřice na listovém špenátu

Ústřice na listovém špenátu
30. 01. 2010 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Ústřice na listovém špenátu: Česnek i šalotky nakrájíme nadrobno. Špenátové listy pečlivě propereme, vodu otřepeme. V hrnci rozpustíme na mírném ohni máslo, přidáme česnek i šalotky a osmahneme dosklovata. Neopékáme příliš dlouho ... …více»
 

Pečené filety z makrely s třešněmi

Pečené filety z makrely s třešněmi
30. 01. 2010 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Pečené filety z makrely s třešněmi: Filety vložíme do hlubší nádoby, zakapeme olejem, posypeme rozdrceným koriadrem, pepřem a sekanými lístky koriandru. Zakryjeme fólií a v chladu necháme 30 minut odležet. Očištěné třešně vypeckujeme a ... …více»

Pangas na zelenině

Pangas na zelenině
26. 01. 2010 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pangas na zelenině: Mraženou rybu posypeme kořením na ryby a dáme do zapékací mísy. Zeleninu pak přendáme k rybě, přidáme máslo, podlejeme skleničkou vody, dáme zapéct do trouby na cca 25 min cca na 180°C. Podáváme ... …více»

Tuňákové kostičky na zelenině

Tuňákové kostičky na zelenině
26. 01. 2010 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Tuňákové kostičky na zelenině: Syrového, očištěného tuňáka nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo a tuňáka na něm prudce osmahneme dozlatova. Přidáme mírně rozmrazenou zeleninu, osolíme a okořeníme a podlijeme bílým ... …více»

Amur v pivním těstíčku

Amur v pivním těstíčku
25. 01. 2010 Ryby +++++-____
Příprava receptu Amur v pivním těstíčku: Porce amura pokapeme citronovou šťávou a trošku osolíme. Z mouky, žloutků, piva a strouhaného sýra připravíme těstíčko, osolíme a vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Obalujeme v těstíčku porce amura a sma ... …více»

Pangasius s paprikovou krustou

Pangasius s paprikovou krustou
23. 01. 2010 Ryby +++++-____
Příprava receptu Pangasius s paprikovou krustou: Hladkou mouku smícháme s pepřem, solí, mletou paprikou a kmínem a filety v této směsi obalíme. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme ryby, každou posypeme strouhankou a navrch poklademe tenké plátky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !