Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na zelenině a cibuli

Kapr na zelenině a cibuli
2. 05. 2010 Ryby +++++_____
Vykuchaného kapříka bez hlavy - očistíme od šupin a ploutví. Omyjeme a hezky nasolíme, necháme chvíli odležet, poté pokmínujeme a dáme do pekáčku (může být rovnou i naporcovaný, ale počítáme s rychlej ... …více»

Sardinky na olivách a rajčatech

Sardinky na olivách a rajčatech
29. 04. 2010 Ryby ++++++++++
Sardinky osolíme a opepříme a do každé vložíme 2 lístky bazalky. Ryby osmažíme v pánvi s olejem, rajčaty a olivami. ... ... …více»

Štika na slanině a zázvoru

Štika na slanině a zázvoru
26. 04. 2010 Ryby +++-______
Omyté a osušené filety ze štiky osolíme a potřeme je olivovým olejem, ve kterém jsme rozmíchali rozdrcený kořen zázvoru. Poté posypeme kmínem a mletou paprikou. Na pánvi orestujeme dokřupava plátky s ... …více»

Pečený losos s máslem na rozmarýnu

Pečený losos s máslem na rozmarýnu
26. 04. 2010 Ryby ++++++++-_
Z lososa nakrájíme na podkovy. Olej smícháme s kořením, jednou otrhanou a jemně posekanou větvičkou rozmarýnu a šťávou z jednoho citronu. Rybu do této směsi naložíme a necháme alespoň 3 hodiny marin ... …více»

Rybí karbanátky se zelným salátem

Rybí karbanátky se zelným salátem
23. 04. 2010 Ryby ++________
Troubu rozehřejeme na 190 stupňů. Do pekáčku dáme filé, zalijte mlékem a přidáme bobkový list. Pečeme asi 15 minut. Zatím nakrájíme cibulku na proužky a papričku najemno, nasypeme do mísy a přidáme ... …více»
 

Krokety z uzených ryb

Krokety z uzených ryb
21. 04. 2010 Ryby +++++++___
Makrelu vykostíme, rozebereme na menší kousky, přidáme 2 namočené žemle, vejce, sůl, pepř a jemně nasekanou petrželku. Ze směsi připravíme kroketky, obalíme je v mouce, vejci a strouhance a usmažíme ... …více»

Filé v mrkvi a hořčičném krému

Filé v mrkvi a hořčičném krému
18. 04. 2010 Ryby +++++++___
Mrkev oškrábeme a pokrájíme na tenké plátky. Máslo rozehřejeme v hrnci a mrkev na něm orestujeme. Osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme 5 minut. Petrželku nadrobno nasekáme a smíc ... …více»

Cejn v alobalu

Cejn v alobalu
14. 04. 2010 Ryby +++++++___
Cejna vykucháme, pečlivě nasolíme, posypeme česnekem a kořením a pečlivě zabalíme do alobalu tak, aby nám neunikala šťáva. Pečeme zhruba půl hodinky. Pokud jsme v přírodě, můžeme cejna zabalit do h ... …více»

Treska na koření

Treska na koření
13. 04. 2010 Ryby +_________
Tresku pokapeme citronem a necháme chvilku odležet. Lehce osolíme. Do mísy vsypeme hrubou mouku a vmícháme všechno koření. Pořádně promícháme. Ve směsi porce tresky důkladně obalíme. Na rozpáleném ol ... …více»

Rybí filé zapečené ve smetaně

Rybí filé zapečené ve smetaně
11. 04. 2010 Ryby +++++++___
Rybí filety pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Cibuli nakrájíme nadrobno a zesklovatíme na másle. Přidáme mouku a zapražíme. Zalejeme vývarem, vínem a smetanou. Povaříme asi 5 minut. Osolím ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !