Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
12. 05. 2010 Ryby
Ryby osolíme a dovnitř každé ryby vložíme po dvou lístkách šalvěje a nastrouhanou kůru z půlky citronu. Grilujeme asi 7 minut z každé strany. Během pečení potíráme marinádou z oleje, dvou lžic vody a ... …více»
|
12. 05. 2010 Ryby
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, polovinu jich dáme do pekáče. Pangase okořeníme směsí na ryby a rychle osmahneme na pánvi z obou stran, poté položíme na první vrstvu brambor. Porek si nakrájí ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Střídavě pokládáme vstrvu brambor a zelí. Až proložíme vše, tak zalijeme smetanou. Rybu očistíme, pokapeme citronem, osolíme, trošku opepří ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Předem očištěného a nasoleného candáta nařežeme po hřbetě a našpikujeme slaninou. Vložíme do pekáčku na plátky másla podsypeme houbami a zbylou slaninou.
Pečeme 20 minut na 180 st. a zhruba 5 minut p ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Připravíme si směs z feferonek, oregana a petrželky. Filety z tresky omyjeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a obalíme v bylinkové směsi. Filety dáme do pekáčku, který jsme si předtím nechali přede ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
V misce smícháme nakrájená rajčata a vypeckované olivy, přidáme trochu olivového oleje, pepř, sůl a bazalku. Promícháme. Filety lososa omyjeme, pokapeme citronem, olivovým olejem a lehce osolíme. Přip ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Celého staženého kapra z obou stran pocitronujeme, posolíme, posypeme garam masalou a bazalkou. Na omaštěný plech naskládáme kolečka mrkve, na ně kolečka rajčat. Před tím, než na ně položíme kapra, dá ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Osolené, opepřené, pomoučené porce na másle s nakrájenou cibulkou opečeme. Porce do jiného kastrolu přendáme, zakryjeme poklicí, na teplé místo odstavíme. Do šťávy z kapra nadrobno nakrájené žampiony ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Polorozmražené plátky ryby omyjeme a položíme do zapékací mísy. Boloňskou omáčku zalijeme 2 dl vody, přidáme strouhaný sýr a dobře zamícháme. Omáčkovou směsí zalijeme ryby a pečeme ve středně vyhřáté ... …více»
|
5. 05. 2010 Ryby
Porce candáta osolíme, opepříme, opečeme na polovině másla a vyjmeme. Štávu zaprášíme moukou, osmahneme a vše zalijeme smetanou, rozšleháme a povaříme.Pak přidáme houby, opečenou rybu, přiklopíme pokl ... …více»
|