Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa
8. 06. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Tatarák z uzeného lososa : Rozmixujeme najemno nakrájenou cibuli s kečupem a worcestrovou omáčkou. Přidáme lososa, olej, kopr, citronovou šťávu a krátce cca 10 sekund pomixujeme. Vynikající s opečenou bílou bagetkou!!! ... ... …více»

Pstruzi na másle s mandlemi

Pstruzi na másle s mandlemi
8. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruzi na másle s mandlemi: Osušené pstruhy obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem, přebytečnou mouky setřeseme, vložíme na část rozehřátého másla, posypeme petrželkou, pokapeme citrónovou šťávou a opečeme po obou stranách. H ... …více»

Treska po kreolsku

Treska po kreolsku
8. 06. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Treska po kreolsku : Tresčí filé opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2 cm kostky a zakapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut uležet, osušíme a osolíme. Kukuřičná zrna dáme okapat, slaninu nakrájíme na kostičky a ro . ... …více»

Těstoviny letem světem

Těstoviny letem světem
8. 06. 2008 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Těstoviny letem světem: Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme je napůl, pootočíme obě půlky, čímž se vyloupne pecka z jedné polovin ... …více»

Rybí hořčičák

Rybí hořčičák
8. 06. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Rybí hořčičák: Plátky kapra dobře osolíme. Provedeme klasický trojobal. Jen místo vejce použijeme hořčici. Hořčice tlumí zápach, maso je křehčí, smažíme do zlata. ... …více»
 

Makrela s citrónovou omáčkou

Makrela s citrónovou omáčkou
8. 06. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Makrela s citrónovou omáčkou: Očištěné a vykuchané makrely osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Dáme na tukem vymaštěný alobal a pečeme asi 15 minut v troubě. Omáčku připravíme z rozehřátého másla, do něhož vmícháme citrónovou šťá ... …více»

Rybí karbanátky trochu jinak

Rybí karbanátky trochu jinak
8. 06. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Rybí karbanátky trochu jinak: Cibuli usmažíme na oleji spolu se slaninou. Vložíme do mísy k nadrobno nakrájeným rohlíkům a smícháme. Přidáme předem povařenou (dušenou) rybu nasekanou na drobno, 2 vejce, podle potřeby mouku a strou ... …více»

Kapr z Kentucky

Kapr z Kentucky
8. 06. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Kapr z Kentucky: Kapra zbavíme kůže, pokapeme citronem a nakrájíme na kousky k obalování. Obalujeme v trojobalu, jen místo strouhanky použijeme najemno rozdrcené cornflakes. Smažíme na rozpáleném oleji. Kapr je krásně ... …více»

Špagety s tuňákem na studeno

Špagety s tuňákem na studeno
8. 06. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Špagety s tuňákem na studeno: Špagety uvaříme "al dente", propláchneme a prolijeme olejem. V míse smícháme nadrobno nakrájenou zeleninu a vejce natvrdo. Vyklopíme obsah dvou konzerv tuňáka, i se šťávou, majonézu a dobř ... …více»

Losos a la Jamie

Losos a la Jamie
7. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos a la Jamie: Troubu předehřejeme na 200 °C. Mělkou pečicí misku vyložíme papírem na pečení a vložíme do ní (vedle sebe) filety lososa. Poté sojovou omáčku smícháme s najemno nakrájeným (oloupaným) zázvorem a chcet ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !