Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh s mandlemi a slaninou: Filety ze pstruha omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a osolíme. Kopr nasekáme najemno a vtlačíme do rybích filetů. Drcený barevný pepř taky vtlačíme do filetů a nakonec rybu obalíme v hladké mouce.
... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Šašlik z kapra : Porce kapra osolíme a poprášíme mletou paprikou, pokrájíme na kousky, slaninu pokrájíme na tenké plátky a potom na čtverečky stejné velikosti jako připravený kapr, cibuli pokrájíme na silná kolečka a ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na slanině v alobalu : Očištěné, osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Pak je osušíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí, poprášíme zázvorem, opepříme a položíme na alobal potřený oleje ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí pudink: Očištěnou rybu zbavíme kostí a kůže. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na 20 g tuku, přidáme dvě rozkvedlaná vejce a na malém plaménku umícháme řidší pomazánku. Rybí maso a plátky žemlí namočené v mléc ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr v leču se smetanou : Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Po chvilce porce osolíme, poprášíme mletou paprikou, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do oleje od opé ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Krabi po provensálsku: Do vařící osolené vody dáme svazek petrželky a na 1 minutu vložíme krabí maso. Poté jej vyjmeme a necháme okapat. Opepříme jej, pokapeme koňakem, citronovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Přiklopíme ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Humr se žampiony: Cibuli jemně nakrájíme, česnek rozetřeme a obojí osmahneme na másle. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a společně s petrželkou podusíme. Zaprášíme moukou a osmahneme dorůžova. Vmícháme humří maso ... …více»
|
7. 06. 2008 Těstovinová jídla
Příprava receptu Pikantní makarony: Sardelové řezy opláchněte, osušte a nakrájejte na kousky. Olivy rozpulte a vypeckujte. Oloupaný česnek rozetřete. Feferonku rozpulte, semena odstraňte, dobře ji omyjte a nakrájejte na jemné nudličky. ... …více»
|
7. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Linguine s tuňákovou omáčkou: Rajčata spařte vroucí vodou, sloupněte a nadrobno nakrájejte. Oloupaný česnek rozetřete. Petrželku opláchněte, osušte a najemno nakrájejte. Okapaného tuňáka duste 10 minut s rajčaty, česnekem, olejem ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrely vařené se sardelovou zálivkou: Makrely vykucháme, očistíme a omyjeme, vložíme do osolené studené vody, do níž jsme přidali rozkrojenou cibuli a celý pepř a dáme vařit. Od okamžiku varu vaříme asi 5 minut. Pak ryby vyjmeme z vody, n ... …více»
|