Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Špíz z krabích tyčinek: Každou tyčinku rozkrojíme na čtyři díly. Plátky sýra a slaniny nakrájíme na čtverečky stejně velké jako jsou díly krabích tyčinek. Na jehlu napichujeme střídavě tyčinku, slaninu, sýr. Obalíme v těstí ... …více»
|
5. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené filé s brambory : Nakrájenou cibuli na másle ozlatíme, přidáme kostky filé, osolíme a podusíme. Uvařené brambory nakrájíme na plátky a poklademe jimi dno máslem vymazané zapékací misky. Osolíme, poklademe kostkami filé ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Lín v marinádě: Líny omyjte, osolte a opepřete. Marinádu připravte z vody, octa, oleje, citrónu, česneku, najemno nakrájené cibulky, bobkového listu, nového koření a soli. Promíchejte a vložte do ní ryby, které v chl ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Žralok pod stanem: Rybí porce omyjte, potřete olejem, osolte a společně s bylinkami připevněte na prkno. Přistavte k ohni a nechte péct dozlatova. Upečenou rybu podávejte ihned s čerstvým pečivem nebo zeleninovým saláte ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska v petrželce a křenu se zeleninou: Omytou řepu vařte ve vodě 45 až 50 minut. Celer oloupejte, rozkrájejte na kostičky a vařte v osolené vodě asi 5 minut. Cibulky očistěte, omyjte a nakrájejte na kolečka. Červenou řepu zchlaďte ve stude ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska á la alois: Plátky ryby omyjte a osušte kuchyňským papírem. Potom filety z obou stran osolte a opepřete. Dno připraveného pekáčku zalijte olivovým olejem a poklaďte filety. Omytá rajčata ponořte na 15 sekund do v ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde: Krevety oloupejte a marinujte v olivovém oleji, soli a pomerančové šťávě asi půl hodiny. Poté střídavě napichujte s ananasem na rozmarýnovou větvičku a opékejte na grilu 3 až 4 minuty. Sardele, špenát ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Svatojakubské mušle se zeleným chřestem: Rozpalte gril na nejvyšší stupeň. Chřest pokapejte kvalitním olivovým olejem s ovocným nádechem a vložte na gril. Svatojakubské mušle vyjmuté z lastury zlehka osolte a opepřete a grilujte z každé stra ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Okouník na grilu: Filety mořského okouníka omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, opepříme a vložíme do mísy. Smícháme 5 lžic vodky, 5 lžic sójové omáčky, přidáme několik stroužků česneku(prolisovaného), osolíme a to . ... …více»
|
4. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Plněné filé z lososa: Filé opláchněte pod tekoucí studenou vodou, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a nechejte 15 minut odležet. Špenát připravte podle návodu na obalu. Rybu opět osušte, posypte solí a pepřem a polovinu ... …více»
|