Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Sledi v majonéze: Majonézu utřeme s jogurtem. Ochutíme solí, pepřem a kari. Kopr nasekáme nadrobno a spolu se zrnky pepře vmícháme do majonézy. Sledě nakrájíme na menší kousky, pokapeme citronovou šťávou a vmícháme do ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušené makrely: Očistíme makrely a vložíme je na pánev, přidáme spařená, oloupaná na čtvrtky nakrájená rajčata. Dále přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, petrželku a ochutíme solí, pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryby s česnekem: Zmrzlou rybu oškrabeme od ledu, rozmačkáme česnek a smícháme se solí. Rybu opepříme a potřeme směsí česnek a sůl. Vložíme do pekáče, zalijeme smetanou a upečeme. Podáváme s rýží. ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryby v krémové omáčce: Bylinky nasekáme v mixéru, přidáme do nich tak 80 g másla, ušleháme v jemný krém a dáme do ledničky. Brambory rozpůlíme a dáme vařit. Troubu předehřejeme na 200 st. Rybí filety osolíme, opepříme, dáme ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Špikovaný kapr: Kapra očistíme, osolíme, opepříme, prošpikujeme slaninou, pokapeme citronovou šťávou a uložíme na 20 minut do chladna (ne do chladničky). Mezitím zapneme troubu na 220 stupňů, kapra vložíme do pekáče, ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečená rybí filátka s hermelínem: Porce ryb osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na másle opečeme. Na rybu položíme předvařené růžičky brokolice a překryjeme je plátky hermelínu. Pokapeme rozehřátým máslem a v předehřáté troubě zapéká ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s bobkovým listem: Podkovičky naložíme na pár hodin do olivového oleje, posypeme tymiánem a přidáme bobkový list a dáme chladit do lednice. Rozpálíme troubu na 200 stupňů, podkovičky položíme do misky na pečení, posolím ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska s hořčicovou omáčkou: Rybí filé nakrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme na pánvičku, přidáme máslo a několik lžic vody, pokryjeme pomaštěným pergamenem a upečeme do měkka. Podáváme s . ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát s rajčaty: Candáta očistíme a rozporcujeme. Cibule oloupeme a nasekáme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
Porce ryby osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Cibulku na másle orestujem ... …více»
|
6. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Švédská chuťovka z filé: Filety nenamáčíme, odstraníme kosti a kůži. Nakrájíme na větší kousky. Dáme do mísy s bylinkovou marinádou. Je dobré marinovat ryby ve skleněné nebo keramické míse.
Do kastrůlku dáme vodu s octem, o ... …více»
|