Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na východní způsob: Cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mrkve očistíme a nakrájíme na kolečka. Kapra očistíme, omyjeme a naporcujeme.
Do litru vroucí vody dáme cibuli, mrkev, rozinky, hřebíček, osolíme, opepříme ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh na lučních bylinách: Byliny a bylinky pořádně omyjeme a smícháme. Polovinu vložíme do velkého hrnce na dušení ryb. Pstruhy omyjeme a lehce osušíme. Osolíme je z venku i zevnitř. Ryby položíme na bylinky a přeložíme je zby ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Opilecká očka: Na plátek sladkokyselé ryby poklademe česnek nakrájený na plátky. Navrch položíme plátek matesa a zavineme. Nakrájíme na úzká očka, spíchneme párátkem (pokud je to nutné). Narovnáme do sklenice a zali ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé v kokosovém těstíčku: Vejce rozšleháme s pivem, přidáme mouku a polovinu kokosu. Pomocí metly si připravíme hustější těstíčko. Filé omyjeme, osolíme a pokapeme citronem. Jednotlivé porce obalíme v připraveném těstíčku a sm ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr pečený v alobalu: Porce kapra potřeme prolisovaným česnekem a osolíme. Rozdělíme na alobal, pokryjeme na nudličky pokrájenou slaninou, plátky rajčat a okořeníme. Alobal dobře uzavřeme a vložíme do rozehřáté trouby. Peč ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský špíz na citronové šťávě: Osolenou a okořeněnou tresku naplníme mořskými řasami, srolujeme v roládu a rozkrojíme na tři stejnoměrné díly. Napichujeme na citronovou trávu a opečeme na rozpáleném tuku.
Omáčka - do ... ... …více»
|
30. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný kapr s pomerančovou omáčkou: Stroužek česneku utřeme se solí, přidáme drcený kmín, zázvor, jednu kostku maggi, olej, zahřejeme a rozmícháme. Očištěnou rybu potřeme olejem s kořením, dáme na pekáček, přidáme oloupané a na měsíčky ... …více»
|
29. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos se zázvorem: Mrkve očistíme, na kořenech necháme trochu nati. Pórek nakrájíme na kolečka, kedluben, zelí a lusky na kousky. Květák rozdělíme na růžičky. Čerstvý zázvor nastrouháme. Vývar s citronovou šťávou přived ... …více»
|
29. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé plněné fazolkami: Rybí filé opláchněte pod tekoucí vodou, osušte a rozdělte na čtyři porce. Ostrým nožem udělejte do každého kousku kapsu. Strouhaný parmezán promíchejte s nasekaným koprem a přibližně 80 g zelených faz ... …více»
|
29. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát se sýrem a ananasem: Filety z candáta rozmrazíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme vmisce marinovat asi půl hodiny. Během marinování nezapomeneme filety obrátit. Pak maso osolíme a dáme do zapékací mísy vymazané másle ... …více»
|