Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapékané ančovičky s mozzarellou: Na nakrájenou veku položíme plátky mozzarelly, jedno filátko ančovičky a zapékáme v předehřáté troubě 8-10 minut při 180°C. ... ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Americký grilovaný losos: V malém kastrolku na středním ohni rozehřát cukr, med a máslo. Sejmout s ohně a zašlehat dovnitř olej, hořčici, zázvor a sójovou omáčku. Dát stranou a nechat vychladnout.
Předehřát zahradní gril na ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené brambory s rybou: Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladit. Pak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Rybí filé osolíme, okmínujeme a na tuku orestujeme.
Zapékací misku vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kukuřičný nákyp po americku: Houby nakrájíme na plátky, kostičky slaniny opečeme dokřupava a dáme stranou. Houby podusíme na tuku ze slaniny a taky uložíme. Plátky chleba nakrájíme na kostky a opečeme na tuku, kukuřici necháme ok ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé po pirátsku: Rybí filé necháme mírně rozmrazit a každou kostku pokrájíme na 4 dílky. Osolíme, pokapeme citrónem. Krabí tyčky nakrájíme na větší kousky. Dno zapékací misky poklademe salámem, na to navršíme rybí fil ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos v medové omáčce: Lososa omyjeme osušíme a nakrájíme na kousky. Osolíme je a zakapeme citronovou šťávou. Pórky očistíme, omyjeme a v trošce osolené vody krátce spaříme. Dáme okapat. Kousky lososa také povaříme v os ... ... …více»
|
25. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr podle paní mlynářky: Porce kapra pokapeme citronem, osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a mletým kmínem.
Na pánvi rozpálíme olej a připravené porce kapra prudce opečeme dočervena.
Můžeme podávat . ... …více»
|
24. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Studený nákyp s uzeným lososem: Dvě malé zapékací formičky vyložte potravinovou fólií a rozmístěte do nich plátky lososa tak, aby přečnívaly přes okraj. Zbývající rybu jemně pokrájejte. Creme fraiche důkladně vyšlehejte, až zhoustne ... …více»
|
24. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na Kunovjance: Pekáček vymažeme máslem a na jeho dno rozložíme na kolečka nakrájené jarní cibulky. Napůl rozmražené kousky ryby rozložíme na cibulky, pokapeme je citrónovou šťávou a posolíme. Poprášíme je sladkou pa ... …více»
|
24. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska ve špenátu: 1) Předehřejeme si troubu na 160°C, zapékací misku vymažeme zlehka máslem.
2) Filety osolíme, opepříme z obou stran a naskládáme vedle sebe do misky.
3) Do rozmražených protlaků, ze kterých jsme ... ... …více»
|