Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
20. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s limetkou: Rybu nakrájíme na plátky, vložíme do mísy a pokapeme šťávou vymačkanou z jedné limetky. Lososa posypeme mletým pepřem a mírně osolíme.
V pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme oloupaná a nak ... ... …více»
|
20. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný plněný pstruh: Pstruhy omyjeme, pokapeme citronem a necháme asi 1/2 hodiny v chladu odležet. Potom ryby zvenčí i zevnitř dobře osolíme. Do břišní dutiny vložíme plátky uzeného bůčku, klínky papriky, snítky kadeřavé ... …více»
|
20. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát zapečený v rajčatovém protlaku: Omyté, příčně nakrájené porce candáta pokapeme citrónovou šťávou, posolíme a popepříme. Pekáček vymažeme rozpuštěným máslem, vložíme rybu, posypeme ji majoránkou, zalijeme protlakem a zakapeme zbytkem ... …více»
|
20. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený candát na sardeli: Omyté ryby osušíme, nakrájíme porce, potřeme pastou a popepříme. Porce obalíme v mouce smíchané s paprikou a zvolna opékáme oboustranně na vroucím oleji. Pečené porce na předehřátých talířích zdobíme ... …více»
|
20. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí řízky s řeřichou: Rybí řízky nejprve propláchneme pod studenou vodou a pak je nakrájíme na 4-5 cm široké prouřky. Zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Můžeme použít i šťávu z limetky, když nemáme citrón.
Mezitím v ... …více»
|
20. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové plátky v omáčce: Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 kousky. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky, dáme do pánve se slanou vodou a necháme přejít varem. Pak do pánve vložíme rybu a necháme na mírném ohni 5 minut ... …více»
|
19. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos po pytlácku: Lososa jemně osolíme, zakapeme citronovu šťávou, necháme odležet a osmažíme na oleji po obou stranách. Přidáme olivy, kečup,zalijeme smetanou a podusíme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem. .. ... …více»
|
19. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný pstruh plněný bůčkem: Pstruhy omyjeme, pokapeme citronem a necháme asi 1/2 hodiny v chladu odležet. Potom ryby zvenčí i zevnitř dobře osolíme. Do břišní dutiny vložíme plátky uzeného bůčku, klínky papriky, snítky kadeřavé ... …více»
|
19. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika s majonézou: Štiku zbavíme šupin, vykucháme a čistě vymyjeme. Odkrojíme hlavu a celou kůži stáhneme. Všechno maso oškrábeme z kostí a umeleme. Nechceme-li si dát práci s vykosťováním, můžeme použít rybí file ... ... …více»
|
19. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Candát v jemném těstíčku: Očištěného a z kůže staženého candáta nakrájíme na porce, osolíme, pomoučníme a namočíme v těstíčku připraveného z mléka, vejce, strouhaného sýra a mouky. Na mírném ohni pomalu smažíme. Hned podáváme ... …více»
|