Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska ve špenátu

fotka Treska ve špenátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Treska ve špenátu:

600 g tresky  | 2 balení špenátového protlaku  | 2 vejce  | 10 g másla

Postup přípravy receptu Treska ve špenátu:

1) Předehřejeme si troubu na 160°C, zapékací misku vymažeme zlehka máslem.
2) Filety osolíme, opepříme z obou stran a naskládáme vedle sebe do misky.
3) Do rozmražených protlaků, ze kterých jsme odstranili přebytečnou vodu, vmícháme 2 žloutky, osolíme, opepříme a přidáme ušlehaný sníh z bílků (kdo spěchá, dá tam vejce celé, ale není to ono).
4) Špenát rovnomětně natřeme na filety. Misku přikryjeme alobalem a vložíme do trouby cca na 25 min. Poté dopečeme odkryté tak 10 - 15 min.
Jako příloha se hodí brambory v jakékoliv úpravě.
Pokud máme doma sýr, lze rozložit na špenát na závěr pečení. Kdo rád pikantnější pokrmy, potře filety před pokrytím špenátem pikantní hořčicí nebo křenem.


Fotky receptu Treska ve špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska ve špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky