Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cadgere z anglické kuchyně

fotka Cadgere z anglické kuchyně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Cadgere z anglické kuchyně:

13 dkg rýže  | 8 dkg másla  | 20 dkg rybího file  | 1 natvrdo vařené vejce  | pepř  | paprika  | sůl

Postup přípravy receptu Cadgere z anglické kuchyně:

Spařenou rýži uvaříme v osolené vodě. V kastrolku rozpustíme máslo a přidáme na malé kousky rozkrájenou rybu. Přidáme sůl a pepř a podusíme, až je ryba měkká. Pak přidáme uvařený usekaný bílek a rýži a promícháme. Přidáme trošku papriky, upravíme na talíře a posypeme uvařeným rozsekaným žloutkem.


Fotky receptu Cadgere z anglické kuchyně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cadgere z anglické kuchyně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !