![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr pečený s kysanou smetanou: Osolené a opepřené porce kapra vložíme do zapékací misky s rozehřátým máslem, přidáme bobkový list, citronovou šťávu a zapékáme pět minut. Potom přilijeme kysanou smetanu a pečeme ještě deset minut . ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na slanině se zeleninou : Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme na lžíci oleje, přidáme tresku nakrájenou na velké kostky a za stálého míchání opečeme. Tresku zasypeme drobně nakrájenou cibulkou, přidáme sůl, pepř, drobně ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený losos s olivovou tapenádou: Troubu předehřejte na 200 stupňů. Do misky dejte olivy a ančovičky, zakápněte je trochou oleje ze sušených rajčat a ponorným mixérem všechno rozmixujte na hladkou tapenádu.
Lososa nakrájejte na širší ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybičkové rizoto: Rýži vaříme podle návodu na zadní straně obalu v osolené vodě, cca 12-15 minut. Mezitím očistíme papriku a nakrájíme na kolečka, oloupeme cibuli, drobně nakrájíme a zpěníme na másle. K cibuli přidáme ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené krevety v těstíčku: Vejce, víno, mouku,sůl dle chuti vymícháme do těstíčka.
Krevety necháme rozmrazit, osušíme, osolíme, namočíme je do středně hustého těstíčka a hned vkládáme do rozehřátého oleje. Usmažíme je po obou ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé s rajčaty: Osolené a opepřené plátky file opečeme po obou stranách na oleji. Zapékací mísu potřeme olejem vyložíme plátky file, poklademe plátky rajčat a přelijeme směsí rozkvedlaných vajec, vína, sýra, muškát. ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Trhaný salát s račími ocásky: Vyprané saláty natrháme na malé kousky. Promícháme s vařenými nudlemi. Dochutíme je citronem a olivovým olejem. Takto připravený salát ozdobený rajčaty a olivami. Na závěr dáme račí ocásky a přelijeme ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sumec na mátě: Plátky sumce jemně naklepeme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Do silně vymazané zapékací misky rozložíme lístky máty, poklademe je plátky ryby, osolíme je, opepříme, přidáme máslo, zalij ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr s bylinkami: Kapra omyjeme, nakrájíme na filety, osolíme a potřeme bylinkami. Jednotlivé porce obalíme v mouce a vložíme na pánev do rozpáleného oleje. Pečeme v troubě dozlatova. Podáváme s citronem. ... ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palermský candát: Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl a dusíme do měkka. Pak přidá ... …více»
|