Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po oregonsku: Filé osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. V jedné vrstvě je vložíme do zapékací misky vymazané 40 g másla a zalijeme smetanou, až je filé téměř pokryto. Na filé položíme tenké plátky slan ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pikantní rybí špízy: Rybí plátky nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou a olejem, přidáme prolisovaný česnek. Chilli papričku jemně nakrájíme na kostičky a přidáme k rybě. Vše opatrně promícháme a nech ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený pstruh s fenyklem a kapary: Troubu předehřejeme na 200 °C. Odkrojíme lístky fenyklu a nakrájíme nadrobno. Cibulky fenyklu nakrájíme na velmi tenké plátky a poklademe na pekáč spolu s mrkví a pórkem. Zeleninu pokapeme lžící olivo ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený pstruh na víně: Pstruhy omyjeme, zvenku i zevnitř potřeme Bylinkovou marinádou a necháme odležet. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájíme na tenké plátky. Marinované ryby položíme do pekáčku. Zasypeme nakrájenou zele ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečená marinovaná treska: Troubu předehřejeme na 200 °C. Nakrájené brambory důkladně osušíme a zlehka potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a naklademe v jedné vrstvě na dno velkého pekáče a pečeme půl hodiny. Brambory by ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořská štika nebo treska s badyánem: Nejprve si připravíme marinádu ze zázvoru a vína. Tím potřeme vně i uvnitř vyčištěnou rybu a necháme marinovat asi 1-2 hodiny. Vnitřek ryby naplníme směsí z badyánu, usekaných cibulek, sójové omáčky a ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinovaný kapr na královský způsob: Rybí maso potřeme česnekovou marinádou Progast a necháme mimo chladničku marinovat minimálně na 1 hodinu. Rozpálíme olej, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, špetku soli a začneme dusit. Tykev nakráj ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrela po bretaňsku: Vykuchané makrely bez hlav osolíme, opečeme na oleji po obou stranách. Pečené ryby naskládáme do vhodné mísy a zalijeme touto marinádou: do horkého oleje po pečení makrel přidáme na tenká kolečka nakr ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé dušené v zelenině s rýžovými nudlemi: Plátky rybího filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme grilovacím kořením, nebo kořením na ryby. Prudce osmažíme na olivovém oleji po obou stranách a ihned zasypeme sáčkem mražené zeleniny ... …více»
|
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňáková rýže s jogurtem: Rýži uvaříme, cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Do ještě teplé rýže vmícháme kousky tuňáka i s olejem. Přidáme cibuli, jogurt osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Nakonec posypeme nakrájenou ... …více»
|