7. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sleď pečený s houbami: Sledě sloupneme, vykucháme a osolíme. Na pomaštěnou ohnivzdornou mísu dáme vrstvu nakrájených žampionů, vrstvu jemně pokrájené cibule, posypeme petrželovou natí a strouhaným chlebem, osolíme a přidáme ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí roládky: Šiřší dlouhé filety (rozmražené ) osolíme dle chuti a na každý položíme plátek šunky, plátek angl. slaniny, 2 dílky růžového a 2 dílky žlutého grapefruitu, okořeníme dle chuti a svineme. Aby se roládk ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ceviche s limetkami a šalotkou: Nadrobno nakrájenou rybu přelijeme šťávou z limetek, nebo citronu, přidáme všechny ostatní přísady (kromě červené paprika, najemno nákrajené) a opatrně promícháme. Vše vložíme do misky, zakryjeme foli ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Špagety s bylinkami: Bazalku a petrželku omyjeme a dobře osušíme. Kapary a ančovičky nakrájíme na malé kousky. Dáme do mixéru, přidáme česnek, 4 lžíce olivového oleje, špetku soli a pepř. Směs umixujeme a dáme do mísy. Tě ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na citrónu: Ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Citróny nakrájíme na kolečka. Břišní dutiny vyplníme kolečky citrónu, petrželkou, tymiánem a každé vložíme oříšek másla. Ryby položíme na plech vyložený pečí ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé s kurkumou dušené se zeleninou: Do rozpáleného oleje dáme rozmačkaný česnek, kurkumu, lehce opražíme a zalijeme vývarem. Omyté a osušené filety nakrájíme na kousky, vložíme do vývaru a přikryté dusíme asi 5 min. Vsypeme zeleninu a p ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filety ze sledě v pepřové marinádě: Z omytého citronu oloupeme vrchní kůru bez bílé vlákniny. Proužky kůry jemně nasekáme a smícháme s drceným pepřem. Okapané filety potřeme pepřovo-citronovou směsí, pokapeme olejem a necháme hodinu mar ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filety v těstíčku: Maso posypeme grilovacím kořením, zakapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Mouku smícháme se solamylem, hořčicí a se sójovou omáčkou. Přidáme vejce a trochu piva, aby vzniklo hladké hustší těstíč ... …více»
|
6. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos po řecku: Lososa stáhnout a seříznout filety. Ty nasolit, jemně okořenit, zalít šťávou z citronu a nechat v chladu odležet. Na pánvi rozpustit máslo s trochou olivového oleje, na rozpáleném zprudka osmahnout na ... …více»
|
6. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažené ryby po italsku : Ryby rozkrájíme na kousky, osolíme a omočíme v těstíčku (připraveném z vajec, mouky, oleje, mléka, rozmarýnu, soli, pepře a sekané petrželky). Usmažíme je do růžova. ... ... …více»
|