![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s tuňákem a žampiony: Z tuňáka slijeme olej, na kterém pak osmažíme cibulku a nakrájené na plátky žampiony. Přidáme rýži a vše jemně osmažíme. Pak přidáme rozmačkaného nebo jemňounce nakrájeného tuňáka, hrášek ... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se slaninou: Jednotlivé porce protkneme úzkými proužky slaniny. Potřeme směsí soli, pepře. A obalíme ve směsi mouky, která je smíchaná s paprikou. Poté porce zlehka opečeme na oleji. A v troubě zvolna dohotovíme. ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krabí klepeta v pikantní omáčce: Krabí klepeta necháme rozmrazit při pokojové teplotě. Mezitím připravíme marinádu: v malém hrnci zahřejeme olej, utřeme česnek, nasekáme šalotku, opláchneme celer a nadrobno ho nakrájíme, posekáme pet ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořské karbenátky: Maso rozmačkáme nebo pomeleme na mlýnku na maso. Přidáme na drobno nakrájený pórek, strouhanku, vejce, víno, sůl a koření. Vše zpracujeme do hladké hmoty. Pokud je hmota moc řídká přidáme ještě strouh ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos pod čepicí: Lososa okořeníme Aromatem Knorr, opečeme na pánvi na másle. Poté přendáme do zapékací misky a navršíme na něj "čepici" smíchanou z Ramy Cremefine, strouhaného eidamu a kečupu. Podléváme bí ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Garnáti po italsku: Na mírném ohni ohřejeme olivový olej, přidáme najemno nasekaný česnek, pepř a sůl. Vložíme oloupané a opláchnuté garnáty, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sladkou paprikou. Osmahneme do růžova, p ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená treska s jablky: Filety omyjeme, osolíme, okořeníme a pokapeme citónem. Do pekáče dáme pečící papír. Jablka omyjeme a nakrájíme na plátky. Filety vložíme do pekáče, dokola a na povrch položíme jablka, posypeme ořechy, ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák po studentsku: Rýži povaříme podle návodu na přípravu. Necháme rozpálit trochu oleje na pánvi a hotovou rýži přisepeme. Mírně orestujeme, nasypeme tuňáka, přidáme množství kari podle vlastní chuti (na 1 pytlík rýže ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krabí tyčinky po burgundsku : Krabí tyčinky podusíme na másle s nakrájenou cibulkou. Přidáme kečup, plátky sterilovaných žampionů a kapii, dochutíme solí, pepřem a vínem, krátce povaříme a podáváme. Příloha - brambory.
... ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh ve smetanové omáčce s mandlemi: Pstruha vykucháme, pokapeme citronovou šťávou a upečeme na rozpáleném oleji, přebytečný olej slijeme, výpek zaprášíme hladkou moukou, krátce osmažíme, zastříkneme vodou. Podusíme s rozsekanými mandl . ... …více»
|