Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé na jogurtu: Jogurt rozšleháme s oloupaným utřeným česnekem a solí. Přidáme všechno koření a promícháme. Nerozmrazené porce filé dáme do mísy, zalijeme směsí a necháme v chladu cca 1 hodinu. Do rozpáleného oleje ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená ryba s jablky a sýrem: Na talířek položíme porci ryby, pokapeme citronovou šťávou a obložíme plátky jablek a dílky pomerančů. Ozdobíme lehce srolovaným plátkem sýra a dáme snítku petrželky. Podáváme s rohlíkem nebo chlebem. ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sněhobílí krabi: Oprané, posekané a osolené krabí maso obalte v jednom bílku smíchaném se škrobovou omáčkou a osmažte na hodně rozehřátém oleji. Při pečení udržujte kousky od sebe a opékejte je po všech stranách. Asi ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Mušle v koňakové omáčce: Mušle očistíme kartáčkem pod studenou vodou a odstraníme případné vousky a vybereme pouze uzavřené kusy. Šalotku a česnek oloupeme. Feferonku očistíme a omyjeme. Uvedené přísady najemno nasekáme. Ve v ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s chilli špenátem: Špenátové listy očistíme, spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme tři lžíce oleje. Přidáme celé stroužky oloupaného česneku, nadrobno nasekané chilli papričky, které js ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos na másle s krevetovou omáčkou: Podkovy lososa (nejméně hodinu v chladu, potřené marinádou z olivového oleje, citronové šťávy a saturejky) opepříme (solíme až v závěru pečení, aby se losos nevysušil), obalíme v mouce a opečeme na má ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažené rybí filé ve vinném těstíčku: Jednotlivé porce mraženého filé nemusíme rozmrazovat, jen je oddělíme od sebe, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a namáčíme v těstíčku, které připravíme rozšleháním mouky, vejce, vína, mléka a soli. ... …více»
|
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Gratinované rybí filé : Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou šťávou. Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do ní naskládáme, povrch masa potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme nastrouhaným sýrem. Vl ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Vařená treska: Tresku stáhneme, nakrájíme a vložíme do kastrolu. Do poloviny ji zalijeme horkou vodou, přikryjeme a povaříme. Pak porce opatrně obrátíme a dovaříme. Celkem vaříme 15 až 20 minut. Strouhanou housku na ... …více»
|
7. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Lín pečený na kmíně: Pro snažší uvolnění šupin ponoříme líny asi na ½ minuty do vařící vody. Po odstranění šupin líny opláchneme, vykucháme, odřízneme hlavu, maso osolíme a poprášíme hladkou moukou. Líny posypané ... …více»
|