Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Enchilados de mariscos: Rajčata spaříme, oloupeme a spolu s paprikou nakrájíme na proužky. Filé nakrájíme na kostky a s očištěnými krevetami dusíme na zelenině. Zalijeme protlakem a šťávou, osolíme, ochutíme třeným česnekem, ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Omeleta s náplní z krabího masa: Vejce se smetanou a solí vymícháme do pěny. Krabí maso a nahrubo nakrájené houby osmahneme na másle, odstavíme a udržujeme v teple. Zbytek másla rozehřejeme, přidáme vaječnou hmotu a osmažíme ji, posl ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Sleďový salát: Nejdříve stáhneme ze sleďů kůžičku a pak je nakrájíme napříč na asi centimetrové proužky. Přidáme nakrájenou cibuli a nakládanou kyselou zeleninu, chilli omáčku, olej a dle chuti pepř a sůl. Vše promí ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský jazyk brillat-savarin: Mořský jazyk vložíme do vývaru ze zeleniny, vína, cibule, česneku, bobkového listu, tymiánu, petrželky a soli. Mírně povaříme, jazyk vyjmeme a dáme do tepla. Připravíme jíšku, přidáme vývar a povaříme ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí soljanka: Nejprve připravíme zelí: jemně nastrouhanou cibuli zpěníme na másle (sádle), přidáme pokrájené hlávkové nebo kysané zelí, protlak a několik lžic vody a na mírném plameni dusíme téměř doměkka. Pak zelí ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Plátky kapra Liu: Kapří maso nakrájíme na jemné plátky, promícháme s vejci, solí a polovinou škrobu. Pórek nakrájíme na kolečka. Z vína, cukru, glutasolu a citrónové šťávy si připravíme zálivku. Plátky kapra obaleného ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený kapr na sardeli: Kapra osolíme, potřeme pastou a opečeme na oleji. Porce vyjmeme, přidáme máslo, mouku a osmažíme. Přidáme asi 6 lžic vody, povaříme a nalijeme na kapra. Pokapeme citrónem. ... ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Liptovský kapr na kari: Plátky nakrájeného kapra zbavíme větších kostí, obalíme ve směsi bílku, soli a solamylu a opečeme v horkém tuku. Tuk slijeme, přidáme vývar, cibuli nakrájenou na drobno, sůl, kari a víno, zamícháme a ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněná treska: Z poloviny másla a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zředíme smetanou. Přimícháme nastrouhaný sýr, jemně nakrájené plátky šunky, vejce, pepř a sůl. Směs mícháme až se sýr roztaví. Omyté ... ... …více»
|
27. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí nádivka: Filé zbavíme kostiček a spolu s cibulí umeleme na masovém strojku. Přidáme žemle, vejce, sůl, koření, zakapeme citonem a podle pořeby zahustíme strouhanou houskou. Plníme do vydlabaných rajčat, ... ... …více»
|