30. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na rozinkách: Na pánvi opečeme kapra a vyjmeme. Nakrájenou anglickou slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, rozinky namočené v rumu, posypeme sladkou paprikou, zakapeme citrónem, vrátíme ... …více»
|
30. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na jehle se žampiony: Kapra omyjeme a očistíme, ostraníme kůži a větší kosti a nakrájíme na větší kostky. Kapra opepříme a pokapeme citronovou štávou, potřeme olejem a necháme v chladu uležet. Kousky kapra nasolíme, obalím ... …více»
|
30. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové fettucini s koktejlovými rajčátky: Na rozehřáté pánvi necháme zesklovatět najemno nakrájenou šalotku, přidáme na kostičky nakrájeného lososa, osolíme, opepříme a zalijeme Ramou Cremefine. Provaříme, přidáme nasekanou petželku, bazalku ... …více»
|
30. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh pečený po šumavsku: Očištěného pstruha lehce osolíme, opepříme a naložíme do kyselé smetany, kterou jsme si trochu rozředili mlékem. Necháme ho marinovat alespoň 24 hod.
Před přípravou pstruha vyjmeme, necháme okapat, ... …více»
|
29. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zauzené matjesy s jablky: Zauzené matjesy očistíme a nakrájíme na kousky asi 2 až 3 cm široké. Kyselejší jablka oloupeme, vykrojíme jadřinec, rozkrájíme je na přibližně stejně velké plátky a zakapeme citrónem. Cibuli oloupeme ... …více»
|
29. 03. 2008 Těstovinová jídla
Příprava receptu Špagety s krevetami, sušenými rajčaty a chilli papričkou: Cibuli a česnek oloupeme a najemno nasekáme. Sušená rajčata nakrájíme nadrobno. Chilli papričku podélně rozřízneme, zbavíme semínek a nařežeme. V hlubší pánvi rozpálíme lžíci oleje a cibuli s česnekem ... …více»
|
29. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové noky s uzeným lososem: Lososa nasekáme na malé kousky a na olivovém oleji rychle zpěníme, poté zalijeme šlehačkou a zavaříme. Přihustíme hotovou jíškou, přidáme kudrnku a dochutíme aromatem. Noky zavaříme do vroucí vody a j ... …více»
|
29. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Opilcův kapr: Porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Mezitím oloupeme česnek a rozetřeme ho se solí. Maso potřeme česnekem, lehce posypeme kmínem, obalíme v mouce s trochou papriky a dáme na pe . ... …více»
|
29. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba smažená v těstíčku: Uděláme pivní těstíčko z piva, mouky, soli, žloutků a oleje. Potom přimícháme sníh z bílků a necháme odpočinout. Mezitím marinujeme rybí plátky s cibulí a citronovou šťávou. Potom plátky obalíme v hla ... …více»
|
29. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé se zeleninou a divokou rýží: Mrkev očistíme a nakrájíme na delší nudličky. Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu. Filé pokapeme polovinou citronové šťávy, osolíme a opepříme. Fazolky a mrkev povaříme v osolené vodě asi 8 minut ... …více»
|