Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou

fotka Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou:

1 menší platýz  | 1/4 pomeranče;  | 20 g nízkotučného jogurtu  | 1/4 lžičky kukuřičného škrobu  | 1/4 lžičky dijonské hořčice  |  olej  |  bazalka

Postup přípravy receptu Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou:

Platýze zbaveného kůže pokapeme olejem a posypeme zmraženou nebo čerstvou bazalkou. Necháme odležet. Mezitím si připravíme omáčku smícháním trochy šťávy z pokrájených oloupaných a odblaněných pomerančů s jednou lžičkou kukuřičného škrobu, 80 g nízkotučného bílého jogurtu a jednou lžičkou dijonské hořčice.
Platýze zprudka opečeme na nepřilnavém povrchu s trochou oleje, rybu vyndáme a dáme orestovat pomeranče, přes které poté přelijeme zbytek omáčky. Necháme trochu povařit a přisolíme. Platýze servírujeme přelitého touto omáčkou a jako přílohu podáváme rýži.


Fotky receptu Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !