Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba dušená s cibulí: Očištěnou, umytou a na porce nakrájenou rybu marinujeme v soli. Necháme uležet jednu hodinu, obalíme v mouce a usmažíme. Rybu vytáhneme. Cibuli drobně nakrájíme a dusíme v troše vody, oleje a soli. Př ... …více»
|
2. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba vařená s omáčkou a přílohou: Očištěnou a umytou rybu nakrájíme na kousky. Marinujeme v soli a citrónové šťávě. Uložíme do chladničky na jednu hodinu. Do studené vody vložíme mrkev, celer nakrájený nadrobno a cibuli nakrájenou nah ... …více»
|
2. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Netradiční filé: NA tuku zpěníme cibulku, přidáme rozmražené filé, které osmahneme a roztrháme vidličkou. Přidáme česnek, kmín, sůl, polijeme vodou a podusíme. Před dokončením vmícháme kečup a sýr. ... ... …více»
|
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na kaparech: Kapra pokapeme citr. štávou a osolíme. Pak necháme v chladu uležet. V pánvi rozpustíme máslo a kapra opečeme dozlatova. Když je skoro hotov přidáme kapary, poslijeme smetanou a vaříme dokud omáčka nez ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Pochoutkové sardinkové zákusky: Nakrájíme veku na řezy a pomažeme je máslem. Opečeme jako topinky. Oddělíme bílky od žloutků. 1 žloutek rozšleháme s mlékem. Přidáme sůl a pepř. Sardinky omočíme v octě a poklademe jimi ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska po baskickém způsobu: Filé z tresky uvaříme asi v 1/2 l vody a vyjmeme. Oloupeme cibuli a rozkrájíme na kolečka. Na pánvi osmažíme dozlatova. Mezitím dáme do vývaru, ve kterém se vařila treska, sladkou papriku, ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí kebab: Očištěnou a opranou rybu nakrájíme na silnější kostky. Smícháme všechny přísady a obkládáme jimi rybu. Grilujeme a během grilování přidáváme k rybě přísady, které nám zbyly. ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Francouzská rybí masa: Rybu nakrájíme na proužky 2 cm. Patizóny a paprikové lusky omyjeme a necháme okapat. Patizony oloupáme a nakrájíme na kostky, paprikové lusky rozkrojíme, odstraníme jádra a nakrájíme na proužky. ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilované rybí filé na jehle: Omytou a osušenou rybu nakrájíme na kousky asi 4 cm velké. Posypeme drobně usekanou cibulkou a přelijeme vínem. Okořeníme a necháme odležet v chladu asi 2-3 hodiny. Očistíme pórek, který nakrájíme ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé na zázvoru: Filé nakrájíme na plátky, osolíme, mouku smícháme s paprikou a zázvorem. Filé v této směsi obalíme a opékáme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborem. ... ... …více»
|