![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí kebab v gjuveči: Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a opražíme v horkém tuku. Do tuku ze smažených ryb vložíme pórek nakrájený na kolečka a lehce osmažíme, vložíme rajčata a nakládané papriky, vín ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí kebab s houbami: Rybu očistíme, odstraníme hlavu, ploutve, vnitřnosti, kůži a kosti. Osolíme, obalíme v mouce a lehce osmažíme v horkém tuku. Ve zbylém tuku podusíme doměkka cibuli, posypeme lžící sladké papriky a při ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí specialita s kroupami: Kroupy opláchneme, uvaříme a vsypeme do pečící nádoby. Nahoru položíme očištěnou a omytou rybu, posypeme nadrobno nakrájeným pórkem a mátou. Tuk zahřejeme a zapražíme sladkou paprikou. Tuk vlijeme na ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí gjuveč: Rybu očištěnou od kůže a kostí nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme, pokapeme vínem a necháme jednu hodinu uležet. Obalíme v mouce a osmažíme. Do stejného tuku vlijeme malé množství vody a špetku so ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba plakija: Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer na malé kousky, podusíme na oleji s malým množstvím vody a soli do změknutí. Poté přidáme část nakrájených rajčat, podusíme, posypeme moukou, rozmícháme, vloží ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené drobné ryby: Očištěné a umyté rybky (bez hlavy) marinujeme solí a citrónovou šťávou. Necháme uležet jednu hodinu v chladničce. Vložíme do pekáče, posypeme nadrobno nasekaným koprem, zalijeme olejem a horkou vodou ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s omáčkou: Do horké, osolené a okyselené citrónovou šťávou, vody vložíme filety. Vaříme 10-15 minut a vyjmeme. Odvar přecedíme a do odvaru vlijeme smetanu, citrónovou šťávu a mletý černý pepř. Touto omáčkou zali ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba pečená na grilu: Očištěnou a umytou rybu rozkrojíme na polovinu podél hřbetní kosti. Marinujeme solí a citrónovou šťávou. Necháme uležet v chladničce jednu hodinu. Potřeme po obou stranách olejem a položíme na gril. J ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená ryba s bramborami: Očištěnou a omytou rybu nakrájíme na porce. Marinujeme solí, pepřem, a citrónovou šťávou 1 hodinu v ledničce. Obalíme moukou a upečeme. Do zapékací misky s olejem a 2 lžícemi vody přidáme oloupané bra ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýz po japonsku: Ryby opláchněte a osušte papírovým ubrouskem. Do ryb udělejte z obou stran několik zářezů, aby se marináda lépe vstřebala. Smíchejte v mělkém talíři sójovou omáčku, saké nebo víno, olej, citronovou šť ... …více»
|