Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tataki

Tataki
3. 02. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Tataki: Válečky tuňáka osolíme, opepříme a zprudka ze všech stran opečeme na olivovém oleji. Zelený chřest oloupeme, odřízneme dřevnatou část, sblanšírujeme ve vroucí vodě a nakrájíme na kratší válečky. Houby ... …více»

File na zázvoru a česneku

File na zázvoru a česneku
3. 02. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu File na zázvoru a česneku: Porce filé osolíme. Vejce rozšleháme s koriandrem a pepřem a porce filé vložíme do této směsi na 2-3 hodiny. Pak filé opečeme, přidáme do pánve drobně nakrájenou cibuli a papriky, nastrouhaný zázvor a ... …více»

Pstruh grilovaný na roštu

Pstruh grilovaný na roštu
3. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pstruh grilovaný na roštu : Rybu očistíme, vykucháme, omyjeme a osušíme. Uvnitř osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a na povrchu potřeme olejem a obalíme v jemné strouhance. Dáme je na pomazanou mřížku roštu nebo grilu ... …více»

Těstoviny s mušlemi a dary moře

Těstoviny s mušlemi a dary moře
3. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny s mušlemi a dary moře: Na olivovém oleji zpěníme jemně krájenou šalotku a prolisovaný česnek Přilijeme víno, zprudka ho svaříme na polovinu původního množství a poté přidáme dary moře (postupně podle složení směsi – jako pr ... …více»

Sushi variace

Sushi variace
3. 02. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Sushi variace: Sushi: Rýži propláchneme ve studené vodě a poté uvaříme s kouskem zázvoru (můžeme použít hrnec na rýži). Uvařenou rýži smícháme s rozvarem, který připravíme tak, že v misce promícháme ocet Mitsukan se ... …více»
 

Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem

Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem
3. 02. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem: Lososa nakrájíme na malé kostičky a dochutíme solí, kouskem nastrouhaného fenyklu, sójovou omáčkou, olejem, koprem a nasekanou šalotkou. Vše promícháme a necháme odležet v chladu. Z pomeranče vymačkám ... …více»

Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s grilovanou krevetou

Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s grilovanou krevetou
3. 02. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s grilovanou krevetou: Servírovací talíře pokapeme olivovým olejem a limetkovou šťávou. Mušle nakrájíme na tenké plátky, naskládáme je těsně vedle sebe na talíře, rozetřeme na ně sweet chilli omáčku a lehce je osolíme a ope ... …více»

Ústřice s ciabattou

Ústřice s ciabattou
3. 02. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Ústřice s ciabattou: Nejjednodušší a nejčastější způsob podávání ústřic je pouze s citrónem, kdy ústřici zakápneme citronovou šťávou a vysrkneme z lastury. Ústřice ale skvěle chutnají také například s francouzskou omáčkou ... …více»

Štika na zázvoru

Štika na zázvoru
3. 02. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Štika na zázvoru : Z česneku, soli, papriky, zázvoru a 30 g oleje si připravíme pastu, kterou potřeme jednotlivé porce štiky, naklademe je na sebe, zatížíme a ponecháme asi 20 hodin odležet v chladničce. Potom připraven ... …více»

Jikrový salát

Jikrový salát
2. 02. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Jikrový salát: Rybí jikry odblaníme a povaříme v dost slané vodě se lžící vinného octa - až změní kompletně barvu. Pak jikry scedíme a necháme vychladnout. V téže vodě asi minutu povaříme krabí tyčinky, které pak pr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků