![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filátko s brokolicí: Rybí filé mírně osolíme, okmínujeme, poprášíme grilovacím kořením, vložíme do pekáčku na rozpálený tuk, opečeme po obou stranách, podlijeme vodou a dopečeme. Brokolici krátce povaříme v osolené vodě a ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený pikantní pstruh: Utřeme máslo s citronovou šťávou zformujeme do 12 kuliček a uložíme do chladničky. Troubu předehřejeme na 200 °C, bramborové plátky rozložíme na 4 ohnivzdorné talíře. Z pstruhů stáhneme kůži a filety ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská treska na porku: Plátky tresky očistíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou a necháme chvílku odležet. Poté je obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka... ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryby v papilotách a dušená zelenina: Vykuchané, omyté a osušené pstruhy pokapeme citronovou štávou a osolíme. Z pečícího papíru ustřihneme 4 obdélníky na zabalení ryb. Na každý papír dáme jednu rybu, ni na kolečko citronu... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs s pikantní omáčkou: Rybu nechte dojít pokojové teploty a dobře osušte. Rozehřejte gril v troubě. Vymastěte plech a položte na něj plátky ryby kůží dolů. Osolte je, opepřete, zakápněte... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaný uzený losos s červenou ředkví: Lososa nakrájíme na kousky a pokapeme citronem. Ředkvičky a ředkve nakrájíme na slabounké plátky. Rozložíme na talíře, osolíme, opepříme a doprostřed dáme kousky lososa a sýr. Ozdobíme koprem. ... ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalované filé se sýrem: Porce z ryby osolíme, obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci, ve strouhance promíchané se sýrem. Na oleji dozlatova usmažíme. Příloha-brambory, bramborová kaše.
... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené mušle: Mušle dobře propláchneme a necháme vařit asi 8 minut v dostatečném množství vody. Důležité je, aby se mušle otevřely. Neotevřené mušle vyhodíme. Po jejich uvaření oddělíme od sebe lastury a lastury s ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tagliatelle s mušlemi a garnáty: Tagliatelle vaříme al dente (8-10 minut) ve velkém hrnci osolené vody. Občas promícháme. Po uvaření vodu slijeme, těstoviny necháme okapat, prolijeme studenou vodou a necháme znovu okapat. Následně je ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kartuziánské rizoto s říčním rakem: Raky společně s polovinou nakrájené cibule, pórkem, bobkovým listem a petrželkou vložíme do 850 ml vody, přivedeme k varu a vše vaříme 6 - 8 minut. Poté raky vyjmeme, necháme okapat a vyloupeme z krun ... …více»
|