![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevetový nákyp: Formu vymažeme máslem, očistíme houby, nakrájíme je na plátky, na másle podusíme a necháme okapat. Vytáhneme, do másla přidáme mouku a dobře rozmícháme. Za stálého míchání přilijeme mléko a necháme př ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská kapsa: Filety z mořské štiky pokapeme citrónovou šťávou a posypeme pepřem. Pak na ně položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, vytvoříme kapsu, kterou spíchneme párátky a obalíme v trojobalu. Rybu neso ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Slávky ve víně: Slávky omyjeme a vložíme do hrnce, zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky a vaříme, dokud se neotevřou. Podáváme s bílým pečivem a osolené.
Přeji dobrou chuť. ... ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na víně s žampióny: Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k lososovi. Chvilku podusíme.
Víno rozmícháme s obsahem ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s uzeným lososem a sýrem mascarpone : Těstoviny vaříme podle návodu na obalu. V hrnci rozpálíme olej a osmažíme na něm rozdrobněného na menší kousky lososa. Po 2-3 minutách přidáme k němu sýr mascarpone a důkladně mícháme. Když se sýr roz ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové závitky s kaviárem : Pstruha rozmělníme se zakysanou smetanou a vmícháme sekanou pažitku.
Lososové plátky rozložíme, potřeme je připravenou směsí, přidáme 4 lžíce kaviáru a důkladně zavineme. Takto připravené dáme na ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilé fazole s krevetkami : 24 hodin předem namočíme fazole do ½ litru bílého vína a ½ litru vody. Na čtvrtky nakrájenou cibuli zpěníme na olivovém oleji a přidáme na nudličky nakrájený pršut, krevety, papriku, ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s pikantní omáčkou: File pokapeme citronem, osolíme, opečeme po obou stranách. V kastrole zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji po částech mlékem, vymícháme do hladka a přidáme raj ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené brambory s kaviárem: Brambory dáme vařit va slupce. Vychladlé je pak nakrájíme na plátky, asi 1 cm silné. Plátky potřeme sýrem a ozdobíme kaviárem.(obrazec můžeme nožem lehce vrýt a pak ho vyplnit patřičnou barvou ... ... ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s kapustičkama a houbama: Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou štávou, potřeme solí a polovinou oleje a necháme v chladu marinovat 1 hodinu. Kapustičky opereme, vykrojíme koštál, nakrájíme na kostičky 2x2 cm a krátce ve ... …více»
|