![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované uzené ryby : Filety rozložíme na podlouhlou porcelánovou mísu, posypeme je kuličkami pepře a rozdroleným bobkovým listem. Přelijeme citrónovou šťávou a necháme marinovat přes noc, nebo alespoň několik hodin. Před ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Indický úhoř: Osolené porce úhoře necháme asi 30 minut odležet v ledničce. Papriku umeleme, česnek, utřeme se solí, přidáme další přísady a smícháme z nich směs, kterou potřeme osušené... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýz v šafránové omáčce: Z ryby stáhneme kůži, omyjeme ji a osušíme. Potřeme trochou citrónové šťávy, solí a paprikou a necháme ji hodinu odležet. Připravíme si ingredience. Jogurt rozšleháme... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr pečený s rýží: Omytého kapra pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme 2 hodiny na chladném místě. Pekáč vymastíme částí másla, na dno doprostřed vložíme rybu nakrájenou na porce, zaprášíme mletou pap ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované rybí filé se žampiony : Menší plátky rybího filé pokapeme citronovou šťávou a necháme alespoň 15 minut uležet. Pak je papírovým ubrouskem osušíme a zprudka osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran. ... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Temperované tygří krevety v sezamovém těstíčku se salátem rukola, fíkovou hořčicí a restovanými fíky na koňaku rémy martin, doplněné želé z portského vína: Do misky nasypeme hladkou mouku, sezam, bílé víno a zamícháme, vhodíme kostku ledu a rozmícháme, tím vznikne těstíčko. Do rendlíku dáme vodu, želatinu a necháme 2 minuty nabobtnat, poté rozpustíme při ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Černé špagety s plody moře: Cibuli nebo šalotku spolu s česnekem očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek na drobné plátky.nnb
V pánvi rozehřejeme trochu másla a cibuli osmažíme. Přidáme česnek a opět krátce osmahneme. Vsypem ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s filety a paprikou: Rýži uvaříme podle návodu. Rajčata spaříme, propláchneme studenou vodou, oloupeme a rozčtvrtíme. Papriky omyjeme, vyřízneme semeníky a bílé dělící přepážky. Lusky nakrájíme na kostky. Cibuli a čes ... ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba se šlehačkou - zapékaná: Oloupeme brambory, nastrouháme je na hrubém struhadle, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací mísy. Na brambory rozdělíme očištěné a osolené porce ryby, zalijeme je šlehačkou, přiklopíme pokli ... ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Puding ze pstruha: Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a
majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout. Při podávání ... …více»
|