Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované uzené ryby

Marinované uzené ryby
22. 01. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Marinované uzené ryby : Filety rozložíme na podlouhlou porcelánovou mísu, posypeme je kuličkami pepře a rozdroleným bobkovým listem. Přelijeme citrónovou šťávou a necháme marinovat přes noc, nebo alespoň několik hodin. Před ... …více»

Indický úhoř

Indický úhoř
22. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Indický úhoř: Osolené porce úhoře necháme asi 30 minut odležet v ledničce. Papriku umeleme, česnek, utřeme se solí, přidáme další přísady a smícháme z nich směs, kterou potřeme osušené... ... …více»

Platýz v šafránové omáčce

Platýz v šafránové omáčce
22. 01. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Platýz v šafránové omáčce: Z ryby stáhneme kůži, omyjeme ji a osušíme. Potřeme trochou citrónové šťávy, solí a paprikou a necháme ji hodinu odležet. Připravíme si ingredience. Jogurt rozšleháme... ... …více»

Kapr pečený s rýží

Kapr pečený s rýží
22. 01. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Kapr pečený s rýží: Omytého kapra pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme 2 hodiny na chladném místě. Pekáč vymastíme částí másla, na dno doprostřed vložíme rybu nakrájenou na porce, zaprášíme mletou pap ... …více»

Gratinované rybí filé se žampiony

Gratinované rybí filé se žampiony
21. 01. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Gratinované rybí filé se žampiony : Menší plátky rybího filé pokapeme citronovou šťávou a necháme alespoň 15 minut uležet. Pak je papírovým ubrouskem osušíme a zprudka osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran. ... ... …více»
 

Temperované tygří krevety v sezamovém těstíčku se salátem rukola, fíkovou hořčicí a restovanými fíky na koňaku rémy martin, doplněné želé z portského vína

Temperované tygří krevety v sezamovém těstíčku se salátem rukola, fíkovou hořčicí a restovanými fíky na koňaku rémy martin, doplněné želé z portského vína
21. 01. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Temperované tygří krevety v sezamovém těstíčku se salátem rukola, fíkovou hořčicí a restovanými fíky na koňaku rémy martin, doplněné želé z portského vína: Do misky nasypeme hladkou mouku, sezam, bílé víno a zamícháme, vhodíme kostku ledu a rozmícháme, tím vznikne těstíčko. Do rendlíku dáme vodu, želatinu a necháme 2 minuty nabobtnat, poté rozpustíme při ... …více»

Černé špagety s plody moře

Černé špagety s plody moře
20. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Černé špagety s plody moře: Cibuli nebo šalotku spolu s česnekem očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek na drobné plátky.nnb V pánvi rozehřejeme trochu másla a cibuli osmažíme. Přidáme česnek a opět krátce osmahneme. Vsypem ... …více»

Rizoto s filety a paprikou

Rizoto s filety a paprikou
20. 01. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Rizoto s filety a paprikou: Rýži uvaříme podle návodu. Rajčata spaříme, propláchneme studenou vodou, oloupeme a rozčtvrtíme. Papriky omyjeme, vyřízneme semeníky a bílé dělící přepážky. Lusky nakrájíme na kostky. Cibuli a čes ... ... …více»

Ryba se šlehačkou - zapékaná

Ryba se šlehačkou - zapékaná
20. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba se šlehačkou - zapékaná: Oloupeme brambory, nastrouháme je na hrubém struhadle, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací mísy. Na brambory rozdělíme očištěné a osolené porce ryby, zalijeme je šlehačkou, přiklopíme pokli ... ... …více»

Puding ze pstruha

Puding ze pstruha
20. 01. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Puding ze pstruha: Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout. Při podávání ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !