![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žraločí kapsa: V kastrůlku rozpálíme olej a povaříme špenát. Špenát osolíme a přimícháme vejce. Mícháme, dokud není vejce hotové. Tuto směs necháme vychladnout. Pokrájíme si olivy na kolečka, připravíme sýr, kladenk ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi na kari: Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na obalení ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé srí lanka: Z oleje, rozetřeného česneku a tlučeného nebo mletého koření připravíme marinádu, vložíme do ní rybu a necháme nejméně hodinu marinovat. Pak každou porci filetu vložíme do alobalu, přidáme nakrájené r ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované matjesy: Matjesy nakrájíme na proužky 2-3 cm a v porcelánové misce zalijeme olejem. Cibuli nakrájíme na kroužky a krátce povaříme ve vodě s octem, cukrem a kořením. Procedíme a nálevem zalijeme v mise matjesy. ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po savojsku: Pstruha osolíme, poprášíme moukou a opečeme na oleji na mírném ohni. Na části másla zpěníme jemně nakrájenou cibulku, vložíme pokrájené žampiony a podusíme. Poklademe na upečeného pstruha. Na zbylé čá ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos nebo pstruh v alobalu: Na alobal pomazaný máslem položíme vykuchanou a očištěnou rybu, kterou jsme vytřeli kořením a pokapali citronem. Osolíme, naplníme pórkem a koprem a dobře zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě na plech ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba na zázvoru: Porce ryby osolíme, opepříme a okořeníme zázvorem. Vložíme je na rozehřátý olej, po obou stranách opečeme a podlijeme bílým vínem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vše dusíme pod pokličkou asi 10 ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé v křenové majonéze: Filé nakrájíme na plátky, pokapeme citronem, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném tuku. Musí být dobře propečené s růžovou kůrkou. Majonézu zředíme jogurtem a vmícháme lžíci strouhaného kř ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na smetaně s petrželkou: Štiku nakrájet na porce a prošpikovat na nudličky nakrájenou slaninou. Osolit, opepřit, pokapat citrónovou šťávou a obalit v hladké mouce. Opéct prudce na oleji po obou stranách, zmírnit oheň /teplotu ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tortellini s tuňákem: Tortellini uvaříme podle návodu. Lučinu smícháme s mlékem a za stálého míchání povaříme na mírném ohni, dokud se sýr nerozpustí. Přidáme tuňáka, kopr a okurku. Omáčkou přelijeme uvařené tortellini. .. ... …více»
|