Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.07. 2024
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na třeboňský způsob

Kapr na třeboňský způsob
15. 11. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Kapr na třeboňský způsob: Porce kapra osolíme, obalíme v mouce a do zlatova opečeme na oleji. Podáváme přelité rozpuštěným máslem, ozdobené kolečky citrónu a zelenou petrželkou. ... ... …více»

Perkelt z kapra

Perkelt z kapra
15. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Perkelt z kapra: Cibuli opražíme na sádle, přisypeme papriku a chvíli pražíme. Vložíme na kostky nakrájeného kapra, osolíme a přikryté dusíme asi 40 minut. ... ... …více»

Kapr v jogurtové omáčce

Kapr v jogurtové omáčce
13. 11. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Kapr v jogurtové omáčce: Filety kapra zprudka osmahneme na pánvi na rozpuštěném másle. Osolíme a posypeme rybím kořením podle chuti (originál koupená směs). Připravíme si vývar z kostky Maggi Extra silného bujónu. Kapra ... …více»

Makrely se smetanovou omáčkou

Makrely se smetanovou omáčkou
11. 11. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Makrely se smetanovou omáčkou: Makrely uvaříme v okyselené, osolené vodě s kouskem cibule. Var nesmí být prudký, aby se ryby nerozpadaly. Pak z nich sloupneme kůži, odkrojíme hlavy, rozpůlíme je, vyjmeme páteř a půlky vložíme na pl ... …více»

Přírodní pangasius na kmínu a másle

Přírodní pangasius na kmínu a másle
10. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Přírodní pangasius na kmínu a másle: Porce ryby osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, kmínem a na rozpuštěném másle osmažíme po obou stranách dorůžova. Pangasia podáváme s vařeným bramborem, posypaným pažitkou a omaštěným plátkem čerstvé ... …více»
 

Šnečí řízečky s pikantí majonézou

Šnečí řízečky s pikantí majonézou
10. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Šnečí řízečky s pikantí majonézou: Koupíme uvařené šneky v bujonu (48 ks), vylejeme obsah přes sítko a máme šneky připravené k obalování. Připravíme si klasický trojobal a šneky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Obalené ... …více»

Pangasius v omáčce se sýrem a smetanou

Pangasius v omáčce se sýrem a smetanou
9. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius v omáčce se sýrem a smetanou: Do zapékací mísy vložíme filety pangasia. Nastrouhanou nivu smícháme se smetanou, kečupem, hořčicí a vodou. Touto směsí zalijeme filety, dáme do trouby a pečeme asi půl hodiny. ... ... …více»

Halibut v sezamovém kabátku

Halibut v sezamovém kabátku
9. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Halibut v sezamovém kabátku: Halibuta omyjeme, osušíme, zakápneme citronem, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny odpočinout v lednici. Pak ryby obalíme v hl. mouce, protáhneme je rozšlehanými vejci a nakonec obalíme v sezamu. V ... …více»

Rybí guláš se žampiony

Rybí guláš se žampiony
9. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rybí guláš se žampiony: Rybu opláchneme, nakrájíme na kousky, posypeme paprikou, opepříme a necháme chvíli v chladu odležet. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Papriky zbavíme semeníků a nakrájíme ... …více»

Tuňákové koule se špagetami

Tuňákové koule se špagetami
9. 11. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Tuňákové koule se špagetami: Špagety uvaříme v osolené vodě. Tuňáka vyndáme z konzervy a necháme okapat. Vidličkou ho rozmělníme, přidáme trochu nastrouhané citronové kúry, strouhanku, vejce a nasekanou petrželku. Osolíme, opep ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !