Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Filet z okouna s bazalkou a bramborové kopečky: Nejprve si omyjeme rybu a pokapeme šťávou z celé limetky. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory slijeme a horké rozšťoucháme se sýrem žervé na hladkou pevnou hmotu. Podl ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr po chalupářsku: Kapra očistíme, nařežeme na podkovičky. Každou podkovičku osolíme, opepříme. Do hlubokého talíře nasypeme hladkou mouku, sladkou papriku, sůl, pepř - pořádně promícháme v talíři. Rozpálíme olej pečeme ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé s pikantní kůrkou: Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Navrstvíme je do vymazané zapékací formy. Osolíme a opepříme. Rybí filé osolíme a opepříme a položíme na brambory. Máslo ro ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangas v bylinkovém kabátku: Nejprve opečte nasucho toastový chléb. Nechte vychladnout. Toasty nalámejte do mixéru, přidejte česnek a bylinky. Vše rozsekejte najemno. Pak přidejte 2 lžíce oleje a znovu promixujte. Máte připravený ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečené lososové filety: Filety osolíme, okořeníme a pokapeme citronovou šťávou. Z obou stran je osmažíme.
Brambory uvaříme a rozmačkáme na kaši. Do kaše přidáme mléko a nasekaný kopr, přimícháme majonézu a hořčici.
Filety ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius pošírovaný ve víně a bylinkách: Porce pangasia omyjeme, pokapeme limetovou šťávou a osolíme. V velkém hrnci si připravíme várku - smícháme vodu, víno, pepř, jemně nasekanou šalotku a bylinky a vaříme asi 20 minut. Odstavíme. Do hork ... …více»
|
5. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr na dovolené: Omyté a osušené filety nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na pánvi. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, rozkrájíme olivy a omyjeme tymián. V kastrolk ... …více»
|
4. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr s bílým vínem a smetanou: Osolené porce kapra pokapeme citr. šťávou a necháme půl hod. uležet. Na pánvi rozehřejeme máslo a porce kapra v něm opečeme z obou stran. Smetanu smícháme s moukou a vínem, přidáme kečup a worchestr ... …více»
|
3. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé zapečené s citronem: Rybí filé osolíme a posypeme drceným pepřem, naskládáme do pekáčku vymaštěného olivovým olejem. Navrch dáme hoblinky másla, pokapeme citronovou šťávou a obložíme plátky citronů. Podlijeme trochou vody ... …více»
|
3. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Špagety po formansku: Slaninu pokrájíme najemno, houby na kostičky. Česnek oloupeme a na lžíci oleje zlehka opečeme. Na zbylém oleji osmahneme slaninu a houby, přidáme rajčatovou omáčku, osolíme a povaříme. Přidáme tuňáka, ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |