Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Rychlá rybička: Plech vymázneme olejem, položíme na něj rybu a posolíme a počesnekujeme a posypeme strouhaným sýrem. Kolem jsou rozsypané plátky brambor a cibule, trochu podlejeme a 25 minut pečene na 220 stupňů. ... …více»
|
21. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Pečený pangasius s čerstvými bylinkami: Rybu omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme bylinkami, nakrájeným pórkem, můžeme také ... …více»
|
20. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius na másle a kmíně: Pangase osolíme a okmínujeme z obou stran, dáme do rozpáleného másla, do kterého jsme přidali kapku oleje, aby se máslo nepřepalovalo. Usmažíme do růžova. Podáváme s bramborem. ... ... …více»
|
18. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Plněné závitky z pangasia: Rybu necháme rozmrazit, osušíme a rozkrojíme na 2 - 3 cm proužky.
Osolíme z obou stran a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na hranolky, dáme na rybu a zavineme do rolky. Zajistíme párátkem.
Zapékací ... …více»
|
17. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Candát v těstíčku ze sýra: Filety z candáta osolíme a nakrájíme na menší porce. Z vajec, hl.mouky, mléka a nastrouhaného sýru, Vyšleháme tak akorát husté těstíčko, tak aby nám dobře drželo na porci candáta. Porce candáta obalen ... …více»
|
17. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Paprikové filé s pórkem: Smícháme mouku, papriku a trochu soli.
Obalíme v tom filé.
Filé opečeme na pánvi po obou stranách.
Pak rybu vyndáme z pánve, přidáme víc oleje, hodíme pokrájený pórek a posekané ořechy.
Tuto směs ... …více»
|
13. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Kambala s liškami: Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme jemně nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a udržujeme v teple. Filety op ... …více»
|
13. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Chňapal s pikantní ananasovou omáčkou: Zázvor jemně nasekáme, cibulky i s kusem zelené části nakrájíme nahrubo, papriku na kostičky. Okapaný ananas nakrájíme na kousky.
Předehřejeme gril. Filety rozložíme na plech potřený olejem a vložím ... …více»
|
13. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Plněný chňapal s koriandrem: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do ryby uděláme z každé strany 3-4 zářezy, osolíme a opepříme. Rybu vložíme do vymazaného pekáčku. Po dvou lžících nasekané cibulky a koriandru odložíme na ozdobu. R ... …více»
|
13. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Hřebenatky s petrželí: Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme je a i s jikrami je nakrájíme na malé kousky. V pánvi zahřejeme máslo, v něm dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky o ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |