Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí karbanátky s libečkem

Rybí karbanátky s libečkem
8. 11. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rybí karbanátky s libečkem: Žemli nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček. Necháme vychladnout. Rybí filé op ... …více»

Treska s bazalkovou salsou

Treska s bazalkovou salsou
8. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Treska s bazalkovou salsou: Nejdříve si připravíme salsu. Rajčata naříznutá do křížku spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na jemné kostičky nebo nasekáme. ... …více»

Pangasius v bazalkovém těstíčku

Pangasius v bazalkovém těstíčku
8. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Pangasius v bazalkovém těstíčku: Filety z pangasia rozmrazíme a odstraníme z nich přebytečnou tekutinu papírovou utěrkou. Po obou stranách je osolíme a opepříme (případně místo pepře použijeme koření na ryby Avokádo). Vajíčka rozšleh ... …více»

Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem

Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem
8. 11. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem: Filety pstruha pokapeme citronem a necháme rozležet. Rýži uvaříme doměkka. Zeleninu nasypeme do vroucí vody, povaříme 2 minuty a scedíme, pak promícháme s rýží a polovinou nastrouhaného ementálu, osol ... …více»

Rybí hemenex

Rybí hemenex
8. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Rybí hemenex: Maso z ryb nakrájíme na malé kostky a dusíme s nakrájenou cibulí a pepřem, pak přidáme nakrájené brambory a syrová vejce. Vše promícháme a podusíme na tuku. Na talíři zdobíme kapary, zeleninou nebo ho ... …více»
 

Amur v provensálském těstíčku

Amur v provensálském těstíčku
8. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Amur v provensálském těstíčku: Rybu si očistíme a nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet. Mezitím si připravíme husté těstíčko z vajec, troš ... …více»

Špíz z okouna

Špíz z okouna
8. 11. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Špíz z okouna: Filety a papriky nakrájíme na kousky asi 3x3 cm, slaninu na plátky a cibuli na čtvrtky, které rozebereme na jednotlivé plátky. V misce si smícháme marinádu z worcesterové omáčky, olivového oleje, vin ... …více»

Opilé fazole s krevetkami

Opilé fazole s krevetkami
8. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Opilé fazole s krevetkami: 24 hodin předem namočíme fazole do ½ litru bílého vína a ½ litru vody. Na čtvrtky nakrájenou cibuli zpěníme na olivovém oleji a přidáme na nudličky nakrájený pršut, krevety, papriku, ... …více»

Smažené filé v těstíčku

Smažené filé v těstíčku
7. 11. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Smažené filé v těstíčku: Mléko, vejce a mouku rozmícháme na hustší těstíčko. V těstíčku namáčíme ploché porce osolené ryby. Ve zbylém těstíčku namáčíme tlustší kolečka cibule, kterou po usmažení klademe na porce ryb. Podáváme ... …více»

Pangasius ala Zuzík

Pangasius ala Zuzík
6. 11. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Pangasius ala Zuzík: Větší kus alobalu potřeme, rozložíme plátky rajčat (min. 1 cm široké), vyplníme i mezery (čím víc, tím líp :-) ) Osolíme, opepříme, dáme rozsekané bylinky a rozsekaný česnek. Rozmraženou rybu pokapem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !