Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí karbanátky s libečkem: Žemli nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček. Necháme vychladnout. Rybí filé op ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Treska s bazalkovou salsou: Nejdříve si připravíme salsu. Rajčata naříznutá do křížku spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na jemné kostičky nebo nasekáme. ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius v bazalkovém těstíčku: Filety z pangasia rozmrazíme a odstraníme z nich přebytečnou tekutinu papírovou utěrkou. Po obou stranách je osolíme a opepříme (případně místo pepře použijeme koření na ryby Avokádo). Vajíčka rozšleh ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruzi v zeleninové rýži s ementálem: Filety pstruha pokapeme citronem a necháme rozležet. Rýži uvaříme doměkka. Zeleninu nasypeme do vroucí vody, povaříme 2 minuty a scedíme, pak promícháme s rýží a polovinou nastrouhaného ementálu, osol ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí hemenex: Maso z ryb nakrájíme na malé kostky a dusíme s nakrájenou cibulí a pepřem, pak přidáme nakrájené brambory a syrová vejce. Vše promícháme a podusíme na tuku. Na talíři zdobíme kapary, zeleninou nebo ho ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Amur v provensálském těstíčku: Rybu si očistíme a nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet.
Mezitím si připravíme husté těstíčko z vajec, troš ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Špíz z okouna: Filety a papriky nakrájíme na kousky asi 3x3 cm, slaninu na plátky a cibuli na čtvrtky, které rozebereme na jednotlivé plátky.
V misce si smícháme marinádu z worcesterové omáčky, olivového oleje, vin ... …více»
|
8. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Opilé fazole s krevetkami: 24 hodin předem namočíme fazole do ½ litru bílého vína a ½ litru vody. Na čtvrtky nakrájenou cibuli zpěníme na olivovém oleji a přidáme na nudličky nakrájený pršut, krevety, papriku, ... …více»
|
7. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Smažené filé v těstíčku: Mléko, vejce a mouku rozmícháme na hustší těstíčko. V těstíčku namáčíme ploché porce osolené ryby. Ve zbylém těstíčku namáčíme tlustší kolečka cibule, kterou po usmažení klademe na porce ryb. Podáváme ... …více»
|
6. 11. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius ala Zuzík: Větší kus alobalu potřeme, rozložíme plátky rajčat (min. 1 cm široké), vyplníme i mezery (čím víc, tím líp :-) ) Osolíme, opepříme, dáme rozsekané bylinky a rozsekaný česnek.
Rozmraženou rybu pokapem ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |