![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se surimi tyčinkami : Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu. Uvařené scedíme a propláchneme studenou vodou. Dáme do větší mísy. Na pánvičce na oleji osmahneme zhruba 5 minut žampiony, na 1 cm špalíčky pokrájené krabí ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněná makrela: Mrkev nakrájíme na nudličky, cibuli na tenká půlkolečka, česnek na plátky a osmahneme je na oleji. Přidáme rozmrazené, očištěné porce makrel, sůl, koření, kečup a vše krátce osmahneme. Makrely podlije ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované rybí maso: Vykuchanou rybu očistíme, rozdělíme na porce a osušíme. Jednotlivé porce potřeme za pomocí štětce sójovou omáčkou. Ploutve posolíme a zabalíme do alobalu ( jen ploutve), necháme asi 20 minut v chladni ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák se sojovou omáčkou: Tuňáka nakrájíme na čtyři plátky a obalíme v mouce. Okurku oloupeme a rozpůlíme, nakrájíme na velmi tenké plátky a necháme marinovat v omáčce sanbai-zu. Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme do něj plá ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tolstolobik po královském způsobu: Do rendlíku dáme vodu, sůl, oloupanou cibuli a celé koření. Vaříme asi 1 hodiny. Do hotové várky vložíme rybu a zvolna uvaříme do měkka. Děrovanou lopatkou vyjmeme na nahřáté talíře, přelijeme rozehřá ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zavináče: Sledě zalijeme studenou vodou a 12 hodin máčíme, mezitím vodu 2x vyměníme. Poté ryby vyjmeme, odřízneme hlavy, vykucháme, zbavíme kostí, zalijeme mlékem a na 2 hodiny odložíme na chladné místo. Připra ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská štika smažená v těstíčku: V mléce a vině rozšleháme celé vejce, zašleháme hl. moukou a mírně osolíme.
Mořské štiky nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Připravené porce mořské ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba po orientálsku: Nastrouháme kokos, dáme ho do misky a podlijeme 1 sklenkou vody. Vymačkáváme mléko z kokosu. Nakrájíme zázvor. Na másle osmažíme do růžova rozetřený česnek, nakrájenou cibuli a zázvor. Přidáme lžičku ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Hejk na šalvěji v alobalu: Porce ryby pokapeme citrónem a necháme několik minut odležet. Porce osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a zlehka opečeme po obou stranách na oleji. Čtverce alobalu potřeme olejem, poklademe porcemi r ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaneček po mlynářsku: Vymáčené, z kůže stažené a vykostěné poloviny slanečků vždy po dvou k sobě lehce přitiskneme, obalíme v mouce a po obou stranách dorůžova opečeme. Podáváme je s brambory vařenými s kmínem a dušenými n ... …více»
|