![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Hejk na víně s pikantní rýží: Rýži vypereme, osmažíme na oleji s kečupem, přilijeme víno, osolíme a vmícháme zeleninu s kousky citronu a papričkami. Kousky ryby očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s rýží, přikryjeme a ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po čínsku: Zázvor přes noc namočíme. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme a přidáme změklý zázvor. V rozpáleném oleji je zpěníme a zalijeme sójovou omáčkou. Porce kapra ještě napříč nakrojíme, lehce rozevřeme a pot ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Severský kapr smažený: Kapra rozporcujeme a obaluje v těstíčku ze škrobu a vody. Smažíme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Orientálský kapr: Kapra naporcujeme, osolíme a opepříme. Opečeme na oleji po obou stranách. Pak maso vyjmeme a vložíme na olej zeleninu a mírně podlijeme vodou. Porce kapra vložíme na tuto směs, dáme do trouby a zvolna ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v oleji: Očištěné porce kapra osolíme, urovnáme do kastrůlku, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, koření, vše zalijeme olejem a upečeme doměkka ve velmi mírně vyhřáté troubě. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený pstruh na másle: Očištěné, vykuchané pstruhy posolíme, posypeme kmínem, do břišní dutiny vložíme očištěný česnek a polovinu jablka. Pstruhy obložíme plátky másla a na grilu pečeme 15 až 20 minut. Podáváme s grilovanou ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s houbovou omáčkou: Rybí filé umyjeme, zalijeme mlékem a na chladném místě necháme 60 minut. Odleželé filé nakrájíme, osušíme, posolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na p ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny se sardinkami: Očištěný fenykl nakrájejte na nudličky dlouhé asi 3 cm, šalotky najemno. Rajčátka rozpůlte. Ze sardinek oddělte hlavy a rozřízněte je podél páteře, kterou špičkou nože odstraňte. Ploutve ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený platýz: Do vymazaného máslem pekáčku položíme na plátky nakrájenou cibuli, na ni osoleného a opepřeného platýze, hustě zasypeme strouhankou a zalijeme suchým vínem. Dáme péci přibližně na půl hodiny, během pe ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Severský závitek s lososem: Formu vyložíme přilnavou fólií a spařenými listy špenátu. Můžeme použít i listový mražený špenát.
Čerstvého lososa očistíme, zbavíme kostí posypeme nasekaným koprem a pokapeme citronovou šťávou. P ... …více»
|