![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mlynářský pstruh: Pstruhy vykucháme (pokud jsme již nekoupili bez vnitřností), omyjeme, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Takto upravené pstruhy opékáme na másle po obou stranách dozlatova. Do másla po usmaže ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Bliny s kaviárem: Z malého množství cukru, kvasnic, mouky a mléka připravíme kvásek a necháme vykynout. Do připraveného kvásku přidáme zbytek mléka, sůl, mouku, žloutky a zlehka přimícháme sníh z bílků. Z vykynutého tě ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s krabími tyčinkami: Najemno nakrájený česnek a lžíci petrželky zpěníme na oleji. Vmícháme tyčinky nakrájené na menší kousky. Osolíme, opepříme, dusíme 5 minut. Pak zalijeme vínem a po 5 minutách dalšího dušení vmícháme s ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika pečená na roštu: Očištěnou a šupin zbavenou štiku zbavíme vnitřností, vypláchneme a nakrájíme na dílky. Osolíme a necháme v chladu 1 hodinu odležet. Po hodině kousky štiky potřeme olejem a na roštu nebo na velké pánvi ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska v listovém těstě: Drobně pokrájené žampiony a posekaný kopr smícháme s kůrou, osolíme a opepříme. Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Plátky rozmraženého těsta rozválíme, napříč na ně položíme po jednom ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososová huspenina: Formu vytřeme olejem, dno vyložíme průhlednou fólií. Lososa nakrájíme na 1/2 cm velké kostky, oloupanou okurku zbavíme zrníček a nakrájíme na kostky, kopr nasekáme, cibuli jemně nakrájíme. Polovinu lo ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevetový špís s rajčatovou omáčkou: Krevety zbavíme krunýřů, ostrým nožem nařízneme hřbet, opatrně vyjmeme střívko a na dřevěné špízy napichujeme vždy 4 krevety. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, vyřízneme stopku a dužinu ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský okoun v balíčku: Rybu nakrájíme na 8 stejně velkých porcí, osolíme, opepříme. Máslo rozpustíme. Položíme na sebe vždy 2 listy papíru, potřeme polovinou másla a položíme porci okouna. Rajčata nakrájíme na plátky, oblož ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s těstovinami a brokolicí : Nejdříve dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody. Pak si na pánvi zahřejeme olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. K cibuli přidáme na kousky nakrájenou tresku a zprudka osmahneme. Pak ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s hráškem : Mrkev nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu rozehřejeme máslo a mrkev na něm krátce osmahneme. Ochutíme bylinkovou solí. Přidáme hrášek a vše společně podusíme. Zeleninu podlijeme rybím vývarem a na ... …více»
|