![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé v majonéze : Filé nakrájíme na plátky, pokapeme citronem, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném tuku. Musí být dobře propečené s růžovou kůrkou. Majonézu zředíme jogurtem a vmícháme lžíci strouhaného kř ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Luciferův kapr na grilu: Suché a očištěné porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Opékáme na grilu. Na másle a na oleji zpěníme papriku, zalijeme 1/2 dl vody, přidáme kečup, worchestr a kapary (lze ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Platýz na slanině : Ryby osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v hladké mouce. Prudce osmažíme na oleji s trochou vepřového sádla. Když rybu obrátíme na druhou stranu poklademe ji plátky slaniny a na mírně ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na pomerančích : Z očištěné filetované půlky lososa připravíme 8 řezů, lehce osolíme a pocukrujeme. Porce naklademe do misky a zalijeme vymačkanou pomerančovou šťávou z pomerančů, přidáme nasekaný česnek misku zabalí ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vídeňstí pstruzi: Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou (4-5 sklenic) a vaříme 15-20 minut. Vykuchané a umyté pstruhy osolíme, vložíme do vývaru přidáme víno a koření a vaříme na malém plameni. Uvařené pstruhy ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří guláš s paprikami a rajčaty: Očištěné a oprané kousky kapra osolíme a obalíme v hladké mouce. Na drobně rozkrájené rozškvařené slanině opečeme kousky kapra, opečené vyndáme a dáme stranou. Na zbylém základě zpěníme cibuli nakráje ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostré rybí ražniči : Očištěné porce kapra částečně odkostíme, osušíme, protkneme klínky česneku, opepříme, poprášíme kořením chilli nebo mletou paprikou, nakrájíme na čtverečky a necháme chvíli odležet, potom je osolíme. ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Velrybí guláš se sušenými houbami: Na části oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli dozlatova, přidáme mletou sladkou papriku a na kostky pokrájený uzený bůček, osmahneme, mírně podlijeme vývarem a dusíme. Velrybí maso nakrájené na kos ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krokety z rybího masa : Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme polévkou nebo šťávou z ryb a mlékem nebo vodou. Vymícháme dohladka a necháme zchladnout. Přidáme 2 žloutky, nadrobno pokrájené, vykostěné rabí maso, sůl ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z mořských plodů : Mléko vlijeme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory a nadrobno nasekaný česnek, uvedeme do varu a povaříme na mírném ohni asi 3 - 4 minuty. Pak přidáme oloupanou a na kostičky nakr ... …více»
|