![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr nebo filé po kavkazsku: Rybu nasolíme a dáme na 1/2 hod. odležet. Česneky utřeme s paprikou. Touto směsí namažeme rozporcovanou rybu a dáme na pekáč s trochou oleje. Porce pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 min. Když je ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z úhoře: Cibulku nasekanou nadrobno osmahneme na oleji dozlatova, přidáme na podkovy nakrájeného úhoře a papričky, lehce posolíme a dusíme dokud se nevypaří voda. Pak přidáme rajský protlak, bobkový list, oc . ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský guláš: Opláchnuté filé pokapeme citrónem, osolíme a opepříme. Nakrájíme je na větší kostky, obalíme v polovině mouky, osmažíme na oleji a necháme někde v teple. Cibuli nakrájíme, osmažíme, poprášíme zbytkem ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří perkelt: Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na podkovy, ocas a hlavu odřízneme. Podkovy potřeme solí a dáme do lednice. Nakrájenou cibulku osmahneme na sádle dorůžova, přidáme spařená a oloupaná rajčata ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarský kapr: Kapra vykucháme, očistíme, odřízneme hlavu, ploutve a ocas. Rýži namočíme na několik hodin a poté ji velmi pečlivě necháme okapat. Cibulku nasekáme nadrobno a promícháme se solí a pepřem. Hlavu kapra ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh po mlynářsku: Pstruhy vykucháme, osolíme a obalíme v mouce. Na rozpáleném tuku prudce opečeme. Skládáme na vyhřátou mísu. Porce poléváme máslem s nasekanou petrželkou a zakapeme citr. šťávou. ... ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný úhoř: Naporcovaného úhoře necháme v marinádě asi hod. odležet. Kousky marinovaného úhoře pak rožníme nad dřevěným uhlím nebo v troubě. ... ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený úhoř: Omyté díly úhoře pokapeme citr. šťávou, osolíme a opepříme. Necháme 15-20 min. uležet v chladnu. Pak maso vkládáme na rozpálený olej a pečeme asi 15 min. dorůžova. Porce sypeme petrželkou a poléváme o ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Penne s treskou, lilkem a třešňovými rajčátky: Upečte rybí filety v troubě potřené marinádou z trochy oleje, soli, pepře, nakrájeného česneku a rozmarýnu. Rybu pak pokrájejte na malé kousky.
Lilek nakrájejte na slabé plátky a osmažte na zbytku o ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Penne s lososem, cuketou a citronem: Nejdříve nakrájejte lososa i cuketu na kostičky, pak nasekejte šalotku nadrobno a osmahněte ji spolu s lososem na pánvi s troškou oleje. Na jiné pánvi osmahněte cuketu, aby byla měkká, a pak ji přidej ... …více»
|