![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Candát s houbovým kubou a kuřecí šťávou s liškami : Postup na candáta: vykoštěné porce candáta řádně vysušíme v utěrce, kůži příčně nařežeme ostrým nožem, ochutíme solí a pepřem. Rybu pečeme na pávni s přepuštěným máslem nejprve na kůži do křupava, pot ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené krabí tyčinky: Na krabí tyčinky položíme plátky sýra a dáme zapéct, kopr nasekáme a vmícháme do jogurtu, osolíme, upečené tyčinky polijeme na talíři koprovým dresinkem. ... ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska v křenu: Nakrájíme si malá filátka, které osolíme a lehce opečeme na oleji s máslem. Šlehačku smícháme s nastrouhaným sýrem a křenem. ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba na rajčatech: Rybu si necháme rozmrazit a zakapeme 2 lžícemi citronové šťávy, necháme odležet, mezitím si připravíme rajčata, sloupeme slupku, potom je nakrájíme na jemno a stejně tak i cibuli a česnek,
potom na ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňský kapr: Porce kapra vložíme do kastrolu, osolíme, poprášíme pepřem, přidámu na půlku rozkrojenou cibuli, do které napícháme hřebíček a přidáme bobkový list. Mouku rozkvedláme v pivu a touto směsí přelijeme po ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a olivami: Špagety uvaříme doměkka, zamícháme s tuňákem, rozkrájenými olivami. Osolíme, opepříme. Zastrouháme sýrem. Kdo má rád může pokapat kečupem. ... ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s vinnou omáčkou : Ve vodní lázni vyšleháme žloutky, postupně přiléváme 150 ml bílého vína a šleháme do zhoustnutí. Vmícháme 3/4 rozehřátého másla, ochutíme solí, limetkovou šťávou a kurkumou. Hotovou omáčku necháme v c ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená makrela v bylinkách: Makrelu potřeme směsí nasekané pažitky, petrželky, bazalky, česneku a piva, smíchaných s částí oleje. Obalíme v hladké mouce. Pečeme na zbylém oleji z obou stran. ... ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s meruňkami: V hrnci rozpálíme polévkovou lžíci másla, přidáme zelenou cibulku a 3 minuty smažíme. Přidáme meruňky, švestky a portské víno, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut. Směs necháme trochu vychladnout, ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cukety s rybí nádivkou: Cukety podélně rozkrojíme. Vydlabeme semínka. Troubu rozpálíme na 200 stupňů. Filé necháme rozmrznout, osušíme ho a nakrájíme na malé kostičky. Osolíme je, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Petrž ... …více»
|