![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rigatoni se sepiemi: 1.gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Papriky dáme na plech na pečení a opékáme je 15 min. pod předehřátým grilem za častého obracení, dokud jim slupka nezhnědne. Pomocí kleští je pak přenes ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mečoun s kajunským kořením: Kajunské koření:
1 lžička mleté papriky
1 lžička kajenského pepře
1 lžička mletého římského kmínu
1 lžička mletého hořčičného semínka
1 lžička sušeného organa
Postup:
1.nejprve připravíme kaj ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený mořský jazyk: 1.troubu předehřejeme na 180 °C. Česnek nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky a odložíme.
2.plátky ryby rozložíme v jedné vrstvě do zapékací mísy nebo pekáče a posypeme šalotkou. Navrch rozmístím ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs po indicku: 1.zázvor nastrouháme a odložíme. Rybu dáme na mísu nebo velký talíř, pokapeme olejem, posypeme nakrájeným koriandrem a přelijeme limetovou šťávou. Maso obrátíme, aby se obalilo v marinádě, mísu přikry ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená uzená treska: 1.troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory vaříme v mírně osolené vodě zhruba 20 min. doměkka. Rybu dáme na velkou pánev, přidáme mléko, jalovčinky, zrnka pepře a bobkový list, pánev přikryjeme pokličk ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska se sýrem a rajčaty: 1.rybu dáme do zapékací misky, posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou a přelijeme pomerančovou šťávou. Misku přikryjeme potravinářskou folií, uložíme do chladničky a rybu necháme marinovat zhruba pů ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska po provensálsku: Omáčka:
400 g nakrájených rajčat z konzervy
1 prolisovaný stroužek česneku
1 lžíce pasty ze sluncem sušených rajčat
1 lžíce opláchnutých kaparů
16 černých oliv bez pecek
sůl a pepř
1.nejprve ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dia rybí filé: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme, přidáme kečup nebo protlak a uvedeme do varu. Pak přidáme drobně nakrájené houby, pepř, ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát na portugalský způsob: Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce. Ty vložíme do slaného vařícího rybího vývaru, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na čtvrtky nakrájená rajčata, nasekaný kopr a vaříme na mírném ... ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cejn dušený v cibuli: Očištěného cejna nakrájíme na podkovy, osolíme (neuškodí sůl vetřít prsty), posypeme drceným pepřem, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme “zrát” do lednice. Když nám ryba leží v lednici, tak krájíme ... …více»
|