![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na roštu : Očištěné pstruhy osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Pak je osušíme, posypeme zvenku i uvnitř nasekanou šalvějí a kmínem a pokapeme rozehřátým máslem. Na mřížce nebo v alobalo ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na rajčatech : Omyté porce kapra osušíme, osolíme a opepříme. Na trošce oleje podusíme nakrájená rajčata, na ně položíme porce kapra, podlijeme vínem a přikryté podusíme doměkka. Kapra uložíme na talíř, obložíme pod ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové nudle v limetkové omáčce: Uvaříme nudle v dostatečném množství slané vody. Umyjeme a nakrájíme rukolu. Šťávu z limetky vymačkáme. Vývar přivedeme k varu a zahustíme světlou jíškou. Vmícháme čerstvý sýr s bylinkami a limetkovou ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené krabí kuličky: Pomleté krabí i vepřové maso smíchejte se solí, škrobovou moučkou a glutasolem. Ze směsi udělejte kuličky velké asi jako vlašský ořech a každou obalte ve strouhance. V horkém oleji opékejte zprvu zvol ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cejn dušený na cibuli: Očištěného cejna nakrájíme na podkovy, osolíme (neuškodí sůl vetřít prsty), posypeme drceným pepřem, pokapeme citronovou šťávou a odložíme “zrát” do lednice. Když nám ryba leží v lednici, tak krájíme ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pěna z uzeného lososa: Lososa v mixéru velmi krátce (pář vteřin) rozmixujeme. Přidáme sýr, zakysanou smetanu, šťávu a kůru a umixujeme dohladka. Hotovou pěnu dochutíme pepřem.
... ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé zapečené s rajčaty: Osolené filé osmahněte po obou stranách na oleji, rozložte je do zapékací mísy, potřete kečupem, překryjte plátky šunky, přidejte plátky z poloviny rajčat, přelijte vejci rozšlehanými se sýrem a krátc ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé z burgasu: Osolené porce filé obalte v hladké mouce a osmahněte na rozpáleném oleji. Rybu odeberte a na vysmaženém tuku orestujte sekanou cibuli, přidejte proužky paprik, vše podlijte a duste 5-8 min. Na tento z ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s lososem: Troubu předehřejeme na 200 C, brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
Zapékací mísu vymažeme máslem, lososa nakrájíme na tenké nudličky, rybu a brambory naskládáme ve vrstvách do mísy ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s chřestem a mušličkami: V kastrolu rozehřejeme máslo a cibuli na něm podusíme do měkka.Přidáme kari koření a za stálého míchání necháme minutu osmahnout.Přilijeme vývar a uvedeme do varu.
Přidáme těstoviny,snížíme teplotu a ... …více»
|