Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr s moravankou: Kousky kapra osolíme, zakápneme citronovou šťávou, obalíme v mouce a okmínujeme. Naskládáme blízko sebe na plech s trochou oleje, dáme do trouby a opečeme z jedné strany. Otočíme, trochu přistrčíme ko ... …více»
|
26. 09. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové steaky: Steaky z lososa posolíme a položíme na máslem potřený alobal. V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a pažitkou, česnekem, solí, pepřem a touto směsí potřeme steaky. Alobal lehce zabalíme a vložíme do horké trouby …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Mušličky s tuňákem: Uvaříme mušličky společně s oloupanými a na kostičky nakrájenými bramborami. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek, přidáme hrášek a tuňáka a dobře smícháme, přidáme mušličky a bram ... …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Ústřice s nudlemi: Kukuřici a ústřice uvaříme, vodu přecedíme a doplníme mlékem do jednoho a půl hrnku. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kukuřici s ústřicí, mouku, celerovou a petrželovou nať, cibuli, osolíme a zalij ... …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Řízky ze sumce: Asi 3 cm široké řízky ze staženého sumce osolíme a obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a zvolna smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Řízky ze sumce podáváme s vařenými brambory zdobenými …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr na kmíně: Porce kapra osolíme, pokmínujeme a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Opečené vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažnou vodou, podle potřeby přisolíme a vaříme až se tuk odděluj ... …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Grilovaný kapr na česneku: Slaninu spaříme vařící vodou, po odkapání vychladíme v chlaničce, potom ji nakrájíme na klínky a jimi prošpikujeme porce kapra. Potřeme utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 15 mi ... …více»
|
25. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Pstruh v křenovém listu s řasami: Pstruha opláchneme, osušíme,osolíme, okořeníme a vložíme jednotlivě do dvou křenových listů. Zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 25 min na 150 stupňů. Před konzumací křenové listy odstraníme.
... …více»
|
25. 09. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní pečený kapr: Ryby marinujeme v citronové šťávě a soli.Cibuli a rajčata nakrájíme nadrobno, osolíme, smícháme s kořením a dáme do olejem vymazaného pekáče.Vložíme kapra, zalijeme olejem a pečeme 25minut.Podléváme v ... …více»
|
24. 09. 2007 Ryby
Příprava receptu Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem: Lososa omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Žampiony očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Nudle vaříme asi 10 minut v osolené vodě, potom je scedíme a udržujeme teplé.
Zahřejeme olej, o ... …více»
|