![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 09. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky z ryb: Rybí maso bez kostí umeleme na masovém strojku, smícháme se žloutky, solí, strouhankou, na nudličky nakrájenou opečenou slaninou, opepříme, přidáme sardelovou pastu, citronovou šťávu, osmaženou nadrob ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na hořčici: Rybu nakrájíme na porce, osolíme, potřeme hořčicí, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Potom ji opečeme na másle po obou stranách, podlijeme vodou a dusíme, posypanou nastrouhanou cibulí a k ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát po selsku: Candáta podélně rozpůlíme, vyřízneme páteř, z obou polovin stáhneme kůži a osolíme. Slaninu nakrájenou na malé kostičky mírně na pánvi vyškvaříme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlato ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na smetaně: Pstruhy osolíme a opečeme na másle po obou stranách. Podlijeme vínem, přidáme špetku muškátového oříšku a pomalu dusíme pod pokličkou. Přidáme smetanu a petrželku, podle potřeby dochutíme a ozdobíme k ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s majonézou: Pstruhy vykucháme, ale neškrábeme. Do kastrolu dáme divoké koření, cibuli, ocet, sůl a tolik vody, aby byly ryby ponořené. Ty vkládáme až do vařící vody a vaříme asi 10 minut. Uvařené přeléváme máslem ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na másle: Osolené porce pstruhů obalíme v mouce a lehce je opečeme na másle po obou stranách. Potom je mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě doměkka. Pstruha na másle zdobíme citronem a petrželkou, poléváme rozehřátým …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lín se slaninovou omáčkou: Líny uvaříme ve slané vodě s cibulí a divokým kořením. Do 1/8 l tohoto vývaru přidáme ocet, žloutky, sůl, mouku a rozškvařenou slaninu a omáčku za stálého míchámí v páře zahustíme. Na talíři poléváme ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lín na česneku: Porce ryb potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme paprikou, kmínem, pomoučíme a pečeme zvolna na rozehřátém oleji po obou stranách. Vyjmeme a olej po pečení zalijeme vodou, krátce povaříme a zjemní ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s překvapením: Kapra rozpůlíme a vykostíme, nařežeme širší porce, každou osolíme, pokapeme citronovou šťávou a na vnitřní stranu dáme plátek šunky a polovinu okurky. Potom porce svineme jako roládu, sepneme jehlou, ... …více»
|
![]() |
23. 09. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po jordánsku: Porce kapra osolíme a opečeme na oleji. Před dokončením zalijeme vínem a povaříme. Šťávu zjemníme citronovou šťávou a bylinkovým máslem. Kapra po jordánsku podáváme s vařenými brambory. …více»
|