Vložil: | ZDENDAK |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečené filé:
500 g filé
| citonová šťáva
| 1 ks větší cibule
| 5 stroužků česneku
| mandle
| vývar
| olivový olej
Postup přípravy receptu Zapečené filé:
Jednotlivé porce filé pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odležet. Nasekanou polovinu cibule a prolisovaný česnek zpěníme na oleji. Přidáme sekané mandle, zalejime vývarem a vaříme. Do vzmazané zapékací mísy pokrájíme na kolečka zbytek cibule a na ni dáme filé, které pokapeme olivovým olejem. Dáme do předehřáté trouby a po 15 min přelejeme hotovou omáčkou a dopečeme. Zapečené filé podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Zapečené filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!