4 porce filety z kapra
| 100 g žampionů
| 2 stroužky česneku
| bílé víno
| čerstvá petrželka
| 4 ks rajčata
| sůl
| pepř
| koření na ryby
| olivový olej
Postup přípravy receptu Kapr rex:
Na větší pánvi na trošce oleje osmažit na plátky nakrájené žampiony a česnek. Odsunout stranou a vedle smažit plátky ryby. Rybu osolit a opepřit a dříve než bude hotová podlít vínem. Posypat krájenou petrželkou a přidat nakrájená rajčata. Přidat koření na ryby a když je ryba hotová, tak ji vyjmout a ostatní dochutit dle potřeby dalším kořením na rybu, solí nebo vínem. Jsou-li rajčata hotová přidat se šťávou na porce ryby.
Fotky receptu Kapr rex:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!