![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na česneku..skvělé...: Slaninu nakrájíme na klínky a protkneme jí porce kapra, rybu potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet. Pečeme asi 4 minuty a potíráme olejem a bíl ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na anglické slanině: Očištěného kapra potřeme citronem a lechce osolíme a opepříme. Do břicha kapra vložíme slaninu a plátek másla. Pečeme asi 30 minut, poté kapra posypeme strouhaným sýrem, dále pečeme cca 15 minut. ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapřík: Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jeseter na houbách: Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchý pečený losos: Pečící plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem. Osušené porce lososa (já jsem použila zmrazeného) rovněž potřeme olejem, osolíme a vložíme do rozpálené trouby. Do deseti minut je hotový. Běh ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá pečená ryba: Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve strouhankou a potom parmezánem. Buď polijeme rozpuš ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jedničkové rybí filé: Rybí filé osolíme a lehce obalíme v mleté paprice. Cibuli nakrájíme na kolečka, anglickou slaninu na plátky. Na dno máslem vymazaného kastrůlku dáme tenké plátky slaniny, na ně poklademe kolečka cibul ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní makaróny s rybou a kopřivami: Mrkev a petržel si najemno nastrouháme, kopřivy spaříme a jemně pokrájíme. Na másle orestujeme mrkev s petrželí, podlijeme bílým vínem, přidáme trochu otrub na zahuštění, po chvíli přidáme tolik vody, ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonské filé: Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme nahrubo, podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé, okořeníme, pokapeme smetanou a navrch položíme ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italská ryba za pár minut: Filety opepříme a dáme do zapékací mísy, přelijeme omáčkou na špagety smíchanou s petrželkou a ostatním kořením. Posypeme sýrem a dáme zapéct na 160 °C asi 20-25 minut.
Podáváme s bílým pečivem s čes ... …více»
|
Soutěž o produkty Revitalon - komplexní péče o vlasy a pleť. |
![]() |
Soutěž, která vám zvedne tlak: Hrajte o tlakový hrnec FABINI & Pohlreich. |
![]() |
Soutěž o balíčky péče o nohy Pedik - krém, balzám a antiperspirant. |
![]() |
Soutěž o řadu výrobků SynCare na opalování. |
![]() |
Soutěž o skleněné ručně foukané labutě ze sklárny Koulier. |
![]() |