Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi se šampaňským vínem

fotka Pstruzi se šampaňským vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pstruzi se šampaňským vínem:

4 pstruzi vykuchaní  | 2 šalotky  | 1 lžíce rajského protlaku  | 80 g másla  | 350 ml šampaňské víno  | 2 vejce  | 1 citron  | 3 bobkové listy  | 1 lžička solamylu  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Pstruzi se šampaňským vínem:

Do zapékací mísy dáme nasekanou šalotku, petrželku, bobkový list a rozložíme očištěné pstruhy. Zalijeme šampaňským, osolíme a opepříme. Zakryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut.
Poté stáhneme z pstruhů kůži a dáme ji zpět do výpeku. Pstruhy udržujeme teplé v míse.
Výpek povaříme a prolisujeme. Přidáme rajčatový protlak, vmícháme ve vodě vyšlehaný solamyl, přivedeme k varu a stáhneme z plotny. Vmícháme kousky másla a důkladně vyšleháme.
Nakonec vmícháme žloutky se šťávou z půlky citronu a dokořeníme. Omáčku nalejmeme na pstruhy a asi 10 minut zapékáme.


Fotky receptu Pstruzi se šampaňským vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruzi se šampaňským vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !