Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Filé v rajském kabátku: Filé mírně osolte a opepřete. V pekáčku rozehřejte máslo spolu s olejem a filé v něm opečte z obou stran. Hotové odložte stranou. Čerstvá rajčata spařte horkou vodou, zbavte slupek a nasekejte je nadr ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Filé se šunkou: Filé pokapeme cit. šťávou, osolíme, opepříme a pomažeme rozšlehaným bílkem, aby se šunka, kterou obalíme filé, přilepila. Smícháme mouku s paprikou a filé obalíme, přendáme do rozšlehaných vajíček a p ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Filé s anglickou slaninou a zeleninou: Filé i zeleninu necháme povolit. Pekáč vymažeme olejem. Filé z obou stran okořeníme, osolíme vegetou a jednotlivé kousky zabalíme do plátku anglické slaniny. Zabalené rybí kousky vyskládáme doprostřed ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Filé na cibuli: Vejce na marinádu rozšlehejte, přidejte prolisovaný česnek, přimíchejte olej, vodu, kečup, hořčici a ochuťte pepřem, paprikou a solí. Pekáč vymažte olejem a vyložte plátky cibule. Na ni rozložte osole ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí karbanátky se sýrem: Rybí maso uvařte, nasekejte najemno a v míse smíchejte s houskou, kterou jste namočila v mléce a vymačkala. Přidejte žloutek, trochu nastrouhané citronové kůry, sůl a nastrouhaný sýr. Z hmoty tvaruj . ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruzi s vejci: Očištěné pstruhy omyjeme vodou. Svaříme vodu s cibulí, solí a kořením. Do vařící vody vložíme pstruhy a zvolna je uvaříme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme. Zpěníme máslo. Pstruhy vyjmeme, n ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Ragú z kapra: Kapra zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na plátky 5 x 3 cm. Z třeného česneku, papriky, zázvoru, soli a oleje připravíme směs, kterou připravené porce kapra potřeme. Kapra narovnáme na sebe a nechám ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Restovaná treska: Tresku vykucháme, očistíme a pokropíme octem. Rybu s kůží rozřízneme na plocho, maso seřízneme a rozdělíme na porce napříč ryby. Před restováním opepříme a osolíme. Vložíme do rozpáleného tuku a po ob ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Slanečky pečené: Stáhni 4 slanečky, vlož je do mléka a nech je v něm 6 až 8 hodin ležet, pak je vyndej, osuš, vlož je na podlouhlý, máslem pomazaný papír, zaobal je, papír všude okolo přehni, aby pára nemohla ... ... …více»
|
26. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh na másle s bramborami: Omyté, osušené a vykuchané pstruhy důkladně prosolíme, opepříme, posypeme mletým kmínem a pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř každého pstruha dáme tenký plátek másla a snítku petrželky. Zlehka opečeme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |