Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé s ananasem a sýrem: Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího filé, osolíme, okořeníme, podlijeme trochou vody a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180 °C. Celkem pečeme asi 30 minut - aby maso bylo měkké. ... …více»
|
23. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Smažená aljašská treska: Tresku můžeme nakrájet na kousky, aby se nám lépe obalovala. Z vejce, mléka a hladké mouky vytvoříme těsto. Můžeme přidat bazalku, sůl ne, ryba je dost slaná. Obalíme v těstě, ve strouhance a postup o ... …více»
|
23. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Platýz v křenové omáčce: Umyté filety osušíme, osolíme, opepříme, posypeme koprem, natí a zvineme. Přichytíme párátkem a vložíme do vřící vody, přidáme ocet a na mírném ohni vaříme 10 minut. Závitky vybereme a uložíme na tepl ... …více»
|
22. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Křupavé rybí placičky: Omyté a osušené rybí maso nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Rybí maso vložíme do misky. Přidáme cibuli, hladkou mouku, tvaroh, vejce a bylinky. Směs osolíme, opepříme a ... …více»
|
22. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Dietní pochoutka z tresky, jogurtu a celeru: Celer oloupejte a nakrájejte na jemné plátky a potom na nudličky. Řapík také po vrchní straně škrabkou sloupejte, překrojte na 3 díly, ty nakrájejte na nudličky. Rybí maso naporcujte na širší nudle, o ... …více»
|
22. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečený Panganus: Rybu necháme rozmrazit a pak z ní vytlačíme vodu. Potom osolíme, opepříme, vetřeme trochu rozmarýnu a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme odležet 1 až 2 hod. Mezitím osmahneme na kostičky na ... …více»
|
21. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Treska s koprovými rajčátky: Filety z tresky omyjte, osušte, osolte, posypte pepřem a polovinou nakrájeného kopru. Každý filet obtočte jedním plátkem parmské šunky a lehce prstem přimáčkněte. Filety v šunce opečte na rozpáleném o ... …více»
|
20. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius v košilce: Filety osolíme a okořeníme, namočíme ve vejci (rozšlehaném s mlékem a vegetou) obalujeme v sypkém bramborovém těstě...
Postup můžeme z opakovat i 3 krát. Opékáme na pánvi pozvolna. ... ... …více»
|
20. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pečená ryba v soli: Do pekáče nasypeme část soli (aby bylo pokryté dno) a mírně ji postříkáme vodou - jen navlhčíme, nesmí se rozpouštět. Na vrstvu soli položíme rybky a zasypeme zbytkem soli, kterou opět navlhčíme. Ryby ... …více»
|
20. 03. 2009 Ryby
Příprava receptu Pasta e tonno: Uvaříme těstoviny v osolené vodě.
Do kastrůlku dáme lžíci olivového oleje na kterém orestujeme rozdrcený česnek. Přidáme tuňáka, chvíli podusíme (2 minutky) a pak vlejeme rajčatové pyré,dochutíme baz ... …více»
|